A múlt heti téves Apple Pay-es levonások után a cég elkezdte visszafizetni ügyfeleinek a hibásan levont összegeket. Ám volt, ahol ebbe is hiba csúszott. Egy magyar felhasználónak 254 milliót utaltak vissza.

Hatalmasat bakizott az Apple – Tévesen utaltak vissza 254 milliót egy magyar felhasználónak

Fotó: 123rf.com

A HVG számolt be róla, hogy 254 millió forintot utalt vissza az Apple egy magyar felhasználó Apple Pay mobilfizetéses és mobiltárca szolgáltatásban regisztrált kártyájára egy szerkesztőségükhöz eljuttatott képernyőfotó szerint, miután a cég elkezdte visszafizetni a múlt héten a felhasználóktól tévesen levont összegeket.

Az ügyféltől több részletben vont le tévesen néhány ezer forintos összeget az Apple Pay, összesen 7169 forint értékben. A képernyőfotók tanúsága szerint nem sokkal később már az ő számlájára érkezett pénz, de nem a levont összeg, hanem 84 623 371 forint, majd ezt követte még két ugyanilyen utalás, így összesen 253 870 113 forintot kapott a kép küldője tévesen az Apple-től – írja a HVG.

A tévesen visszaküldött összeget egy óra elteltével zárolták, majd levonták a számláról, de az abból levont tranzakciókat is visszatérítették.

Forrás: hvg.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.