Hiába ért véget július 1-jével a kötelező akciózás, a Lidl továbbra is befagyasztja az árait, sőt, további termékeket kínál kedvezményesen.

Szembemegy a Lidl a kormánnyal – És ennek mindenki nagyon fog örülni

Fotó: 123rf.com

Továbbra is megmaradnak a kedvezményes árak és az akciók a Lidl Magyarország áruházaiban. Bár a Nemzetgazdasági Minisztérium határozatának értelmében július 1-től a hazai áruházláncoknak már nem kötelező hatóságilag az árengedmények alkalmazása, a piacvezető kiskereskedelmi áruházlánc folytatja az árak “befagyasztását” és tartós árcsökkentési programjának keretében újabb 100 termék árát csökkenti -idézi az áruházlánc közleményét a Pénzcentrum.

A vállalat folyamatosan figyelemmel kíséri a vásárlói igényeket és minden esetben arra reagálva dönt arról, hogy hétről-hétre mely árucikkekhez juthatnak olcsóbban a vásárlók.

Ráadásul most újabb 100 termék kerül majd tartósan kevesebbe, amelyek között felvágottak, friss húsok, pékáruk, tejek és tejtermékek, kávék, grilltermékek, csokoládék és ostyák egyaránt megtalálhatóak.

Forrás: penzcentrum.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
akkor rájuk fér egy picivel több nyereségadó
LászlKovács
Ne engedjetek semmi féle fidesz kormány nyomásának! Remek üzletlánc vagytok, a fidkány kormány meg vegye tudomásul, hogy "nem a lekvár fogja eltenni a nagymamát"!!!
Peller Anikó
@Tehén: Eddig is világos volt, hogy hülye vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.