Negatív marad a magyar bankszektor kilátása, közölte a Moody´s friss jelentésében. A Fitch jelezte: korlátozottan fizetésképtelenné nyilvánítja Görögországot, az S & P pedig megpendítette az USA esetleges leminősítését.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@gabrella: Kérdezd meg most az utca emberét másfél évvel ezelőtt volt rosszabb vagy most meg lepődnél mit hallanál. Még az egyszerű vidéki ember is azt mondja ezek hülyék a gazdasághoz pedig azt hangoztatták Ők tudják a tutit.
marlin
@gabrella: Öszintén!! Mi köze a hitelminősítőknek, meg a Gyurcsánynak a te becsődölt vállalkozásodhoz?? :)) Nem ők vezették!! :))
gabrella
@marlin: Nagyon sok. De nem erről írtam ha nem vetted volna észre.
marlin
@gabrella: Kiscsillag!!
Sem a Modys, sem a Gyurcsány nem bukott be, csak teneked "nem sikerült"!!
Gondoltál már rá, hogy esetleg a te "felkészültségeddel" lehetett valami gond??
moiszikf
Érdekes,ha ezek a "hitelminősítő intézetek",vagy mik, (amikről néhány éve még senki sem hallott) egyet finganak és az egész világ zizeg. Kik,vagy mik ezek? Ki hatalmazta fel őket a NYILVÁNOS véleményezésre? Jelen esetben,Mo. részéről volt valamilyen hivatalos felkérés? Ennél már csak egy titokzatosabb résztvevője van a gazdasági folyamatoknak,az a bizonyos "PIAC",aki-ami mindig,mindent "beáraz",akár órákon belül. Fene se érti ezt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.