12 embernek adhatnék munkát havi 248 720 Ft nettó fizetéssel, de nem adok. Elmondom miért. Szép irodában dolgozhatnál a szolgáltató cégemnek. Nem ügynökmunka, nem kamu. Komoly szakértelmet igénylő munkát kellene végezned, napi 8 órában, csak hétköznapokon.

Feltöltő: csótány13
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sutyi
A VÁLLALKOZOK KIZSÁKMÁNYOLOK MEGLOPJÁK A MELOSOKAT
kinyílt a bicska a zsebemben
@senkifia: Az új alkotmányról, és törvénykezésről ennyit. youtu.be/jjiO8hn9muM
howtoflee
@brumi58: Csak hasonlítsátok össze, hogy két évvel ezelőtt milyen összegek szerepeltek volna! Korábbi bérkalkulátor itt: www.nettober.com/index.php?p=berkalk20080101
Lehet anyázni, bármiről lehet efféle bulvár, hatásvadász írást közölni, de néha érdemes átgondolni, hogy attól, ha valaki nekünk tetsző dolgot ír, nem biztos, hogy úgy van... (GYED, elbocsátás, stb.) Tájékozódjatok!
Dr. Akula
@howtoflee: tájékozódtam, ezért anyázok (nem szép dolog, de amit velünk tesznek, művelnek, az sem az ) folyamatosan.
moiszikf
@senkifia: A gyűlölködés csapdáját illetőleg van némi igazad,viszont a jelenlegi,szarnál is szarabb munkáltató-munkavállaló viszonyt még tovább rontani,nem túl bölcs döntés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.