A Fidesz államadóssággal szembeni retorikája új jelenség, és nem is hiteles, mivel a párt korábban támogatta az államadósságot növelő gazdaságpolitikai intézkedéseket, és jelenlegi gazdaságpolitikájuk is növeli azt - állítja Bokros Lajos egykori pénzügyminiszter az Élet és Irodalomban megjelent írásában. A Bajnai Gordon vezette válságkezelő kormány ugyanakkor sem az államadósság felduzzasztásához, sem az eladósodást ösztönző politikához nem járult hozzá - írja a közgazdász.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Az idézet első , összetett mondata igaz. Hiteltelen.
A második mondatot vitatom.
overdose1
Megszabja ki mit egyen akkor mindenélelmiszert betilthatna amiben só,cukor van . Mi van amit elk... a Varga úr 300.milliárd? mi van a 3 millás munkahelyel erről nincs fáma amit művelnek undoritó le kell váltanni őket mielőbb!!!!!!!
barew7
Államadósság elleni harcnak is lehet nevezni, de tulajdonképpen az az igazság, hogy nagyon kell a pénz a gazdiknak Líbia gyarmatosításához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.