Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője sajtónyilatkozatot tesz ma (szerda) 15. 30 órakor Hajdúszoboszlón - derül ki a miniszterelnöki sajtóstáb szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből. ...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
A bejelentésekről jutott eszembe, Markos-Nádas:
-Apuka, szeretném magát bejelenteni.
-Tudom fiam, 42-be' is bejelentetté'.
marlin
@gabrella: Kiscsillag!!
Miért hagyod magad hülyíteni a "körökben"??
Az államadósság ugyanannyi, mint korábban volt, az meg ne zavarjon, hogy amit a nyugdíjakból államosított (a zemberektől ellopott) pénz egy részéből adósságszolgálatra költöttek azt megreklámozták, amit meg a MOL részvényvásárlásra meg az "egyéb kiadásokra" felvettek arról mélyen hallgat a Göbbelsi, pardon Szíjjártói propaganda!!
Jövőre ugyanúgy nem a "gazdaság" eredményéből, a több termelés, a több munkahelyen termelt több nyereségből tervezik csökkenteni az (egyébként normális szinten lévő) államadósságot, hanem az "ország valutatartalékai felének beáldozásából"!!
Kérdezzél már rá a körökben aztán meséld el nekünk is, hogy mit mondtak rá??
Tisztességes ország tisztességes kormány, vagy tisztességes Vezető (vagy egyáltalán egy normális ember) egy gazdasági válság közepén nem elad, hanem vesz valutát!! Itt meg a Kedves Vezető(d) egy fixa ideáért, az államadósság néhány tized százalékos csökkentésésért, egy propagandafogásért "elkölti" az emberek háta mögött az ország viszonylagos stabilitásának megőrzéséhez szükséges valutatartalékok közel felét!!
Igazán minden okotok megvan az örömködésre!!
Arról meg nem hiszem, hogy külön beszélni kellene, hogy az államadósságban a korábbi - orruknál tovább látó - kormányok valuta felhalmozásai is(!) benne vannak!!
KöBüKi
És aztán csendben felakasztja magát???????????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.