A Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadását vizsgáló parlamenti bizottság jobbikos elnöke szerint nem zárható ki, hogy szándékos bűncselekmény, robbantás okozta a tavalyi katasztrófát. Kepli Lajos a Nemzeti Nyomozóirodához fordul, hogy információkat kérjen a feltételezés megalapozottságának tisztázására.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Az ufó kutatók szerint meg űrbéli támadásról van szó .A fekete mágiai szerv szerint meg zavar érezhető volt az erőben . Na menjen már a jobbik a p....a mi a faszt kell kavarni mit agyal már ne ezen rágódjon ha már JOBBIK? Valami jobbon!
qxy
ki fog meg alakítani egy bizottságot hogy kiderítse? ki fog külső személyeket bevonni a keresésben? meddig lehet ezt elhúzni? Mennyibe kerül majd? A leg fontosabb! Ki fizeti? Vagy arra megy a játék hogy akit megbasztak,az iszap miatt az ajánlott fel valamit hogy ki tisztázzák? Aki keres az talál ha meg nem ,csinál.Lásd Buci.
batukán
Ebben az állam is felelős volt, azért lapítanak ennyire. Nem volt ott robbantás, az már csak az összeesküvés elmélet egy újabb gyöngyszeme lenne.
moiszikf
Ha Budaházy Gyurit nem tartanák állandóan sitten a semmiért,minden ilyesmit rá lehetne fogni,arra "gaz terroristára"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.