Ha most vasárnap lennének a parlamenti választások, a Fidesz-KDNP 59 százalékkal továbbra is megőrizné több mint háromszoros előnyét az ellenzéki pártokkal szemben, ami biztosítja kétharmados többségét a törvényhozásban - olvasható a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásában, amelyet szerdán hozott nyilvánosságra a honlapján.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
Nem biztos, hogy ez az intézmény, nem független .Várhatják , a nagy piros nyelv kitüntetést .
szaboria1
Nézőpont semmit sem változott. Mindig az adott kormány kedve szerint készíti az adatokat.
marlin
Az ÉN(!) közvéleménykutatásom eredménye a következőképen alakult:
Megkérdeztem 23 olyan ismerőst, akiről biztosan tudom, hogy Fidesz szimpatizáns, illetve Fidesz szavazó volt a tavalyi választáson!!
A megkérdezettek közül ketten "nem válaszoltak", a válaszadók közül kilencen "most is a Fideszre szavaznának", hárman "most az MSZP-re szavaznának", hárman "most a Jobbikra szavaznának", hatan pedig "most nem mennének el választani"!!
Szerintem az én - nem reprezentatív - kérdezősködésemből a valósághoz közelebb álló eredményt lehetne kihozni!! Persze az én ismerőseim nem a "Nézőpont" ismerősei !! :))
csikknorisz
Nézőpont? Az egy narancsintézet, fölösleges foglalkozni vele, mindig ugyanaz az eredmény. Ha Orbán Viktor meztelenül pisálna az utcán, aztán a zebrára sz*rna, arra is elsöprő mértékű társadalmi elfogadottságot hoznának ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.