Egyetlen MSZP-s politikus sem jelezte a párt frakcióülésén, hogy vissza akarja adni mandátumát, ahogy azt Gyurcsány Ferenc platformja kezdeményezte. A rendkívüli ülést azért hívták össze, hogy megvitassák a korábbi miniszterelnök javaslatát. Bár Gyurcsány el sem ment az ülésre, mégis akadtak olyanok, akik felvetették, valóban erős az MSZP-vel szembeni elégedetlenség - mondták az [origo]-nak az ülés résztvevői.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
No elvtársak akkor az a döntés született hogy nem született döntés, minden marad a régiben. Kérdezem én hogy a kurva életbe nem lehet egyről a kettőre lépni? A Fletót ma ki kellett volna vágni a frakcióból mint ahogy a fideszből már rég kivágták volna ilyen szöveg eleresztése után. Jó lenne ha valaki végre rendet vágna a sorok között mert ha nem tudnák az elvtársak a baloldalnak jelenleg nincs képviselete ebben a kurva országban. Kár hogy a Toller elhunyt mert ő biztosan nem tűrné ezeket a dolgokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.