Azt állítja Orbán Viktor (a Hír TV-nek adott interjújában), hogy a bankok „az elmúlt egy évben nagyon nagy összegben, tehát itt ezermilliárd forint fölötti összegre kell gondolni, vontak ki hitelezési képességet Magyarországról... Tehát ebben a pillanatban a külföldi bankok által a magyar embereken megkeresett pénz egy tekintélyes része elhagyja az országot”.

Forrás: 168 óra
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
senkifia68
@Don Quijote: Neked meg úgy látom midegy, mert ha egy leírt szó úgy kezdődik, hogy Orb......beindul a pavlovi reflex.... án TAKRODJ!"
A gáz akkor van ,ha Orb -it rágógumit kér a gyerek tőled, mert szegény nem érti miért kell takarodnia!
Szerintem pedig a parlagfű elleni küzdelem sikeres stratégiája lehetne, ha átkeresztelnék Orbán(c) fűvé, mert akkor egész nap a gazt irtanátok....
Mennyi allergiás beteg lenne hálás nektek!!!
Don Quijote
Csubibá: Mi már tudjuk hogy téged ezért fizetnek . De azért szar amikor kiderül hogy a nagy nemzetvezető csak megvezet................bár ha áramot vezetne annak tudnék örülni:D
Nem tudom a brutális(by Szógyártó) megszorításokhoz mit böffentesz??
gabrella
@senkifia68: Nagyon jól elmagyaráztad a kamatmarzsot nekik, ha így sem értik meg,hogy Mo-ot eladták akkor bármit leírhatsz nekik - nem értik meg.
Don Quijote
Ja az utálatomról ami lemaradt: Igen ez a niggertörpe egyszer már tönkretette a vállalkozásom 2000-ben,tehát van mire, másodszor pedig sokkal szarabb most mint két éve . Ugye mint tudjuk a " mi azonnal tudjuk a megoldást" miatt. Te viszont csak tapsolj és folytasd mint szőrmók korodban,legfeljebb majd beregelsz valami más néven, bár az is lehet hogy már itt vagy több néven Mi????
moiszikf
@senkifia68: Nem kétséges,I. Viktor "királynak" most igazat kell adni,szerintem még szerényen is számolt. Viszont nekem meglehetősen hiányoznak azon javaslatok,amelyek biztosítanák,hogy ezután már ne így működjön ez a fránya pénzügyi szektor. Arra is kitérhetnénk,hogy ez a kérdéskör,miért nem került napirendre,"Őfelsége" első országlása idején? Akkor is így mentek a dolgok. Ja,hogy akkor még egy egészen más jelszavakat kiabáló,alapvetően liberális párt első embere volt! Na,zákson! Adott a kérdés,lett-e az egykori liberális "kutyából",nemzeti "szalonna"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.