Pártot alapítottak volt jobbikos politikusok Magyar Főnix Mozgalom (MFM) néven; a párt célja a nemzeti radikális oldal teljes lefedése - közölte Bíber József Tibor, az MFM elnöke pénteken Budapesten.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: kira89
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@luigilongo60: @Felipe: Fiuk ne legyetek kegyetlenek, igazságtalanok.

Csupán a jobbikban egy folyamatos evolúciós folyamat megy végbe amivel állandóan megtudnak tisztulni, az árulókat és karrieristákat, valamint a múltjuk elől lebujokat kiszűrik és eltávolítják a mozgalomból, ezáltal tiszták tudnak maradni. Napról napra egyre többen figyelnek rájuk, fogadják el a politikájukat. Hogy a lemorzsolódott hulladék pártot alakított (FŐNIX) néven és csupán a cigány bűnözés ellen akarnak fellépni, csupán ennyi, Ez akkorát szól mint vízipisztoly hangtompítóval. Ez ellen a jobbik már régen elkötelezett. Ha másuk nincs a tarsolyba, akkor mehetnek a Fidesznek vagy MSZP nek kopogtatót szedni. Úgyis onnan vallok.
Dr.luigilongo60
@benhur: "Ez ellen a jobbik már régen elkötelezett. Ha másuk nincs a tarsolyba, akkor mehetnek a Fidesznek vagy MSZP nek kopogtatót szedni. Úgyis onnan vallok. "

Látod itten leledzik a Jobbik nagy problémája is. Szerinted tehát akiről kiderül a pártban, hogy rossz felé húzza a szekeret, az csakis a sötét oldal fizetett provokátora lehet.
Az esetleg nem lehet, hogy megbukott, mint EMBER?
Az emberi tisztesség és szemétség ugyanis nem pártfüggő.
silber13
Na meg a Nemzeti Macskanári Mozgalom! Az sem VAU ám!!!! Sajna, de a Főnix-ből már csak a NIX maradt! Mellesleg, ez a marha népség az egyiptoni vallással akar minket összeboronálni!? Szánalmas egy bagázs! Pont, mint a főnökük!!! :-)))))))
Dr.luigilongo60
@benhur: Mit szólnál hozzá, ha azt mondaná a baloldal, hogy Zuschlag és Hagyó is csak a Jobbik beépített embere volt, akik le akarták csak járatni a cucikat?

Dereng valami?
qxy
Jó a név burkoltan. Fel égetnek mindent azt repülnek tovább.
apacuka
@luigilongo60:Már megbocsáss,de lassan ott tartunk hogy az általad favorizált úgynevezett "baloldal" a kutyát sem érdekli.Jó,tudom ez egy nagyon lassú folyamat és évekig eltarthat még,de a vége az lesz hogy a jelenlegi "baloldal" teljesen elerodálódik.Részben azért mert felemészti önmagát(maszop kontra dkp)részben pedig a hiteltelenség miatt.Tudom hogy ez neked és Felipének nagyon fáj,de ez van,fiuk!Ilyen a történelem.Mindig változik,semmi sem örök.Róma,a Frank Birodalom,a Török,és a Szovjetunió is eltűnt.A Jobbikra is egyszer ez a sors vár majd ez nem vitás,de az még a nagyon-nagyon távoli jövőben lesz-ha tetszik ha nem(gondolom neked és Felipenek nem)-hacsak vmi hatalmas balfogást nem követnek el amivel végképp lejáratják magukat(és ezzel bekerülnek a maszop,fityesz,lömöpö hármas közé).A dolgok jelenlegi állása alapján viszont úgy néz ki hogy(és ezért lájkollak benhur)ez a veszély egyáltalán nem fenyegeti a Jobbikot mert a többiekkel ellentétben ők HITELESEK TUDTAK MARADNI AZ ELMÚLT ÉVEKBEN,ÉS EZT EGYRE TÖBB ÉS SZÉLESEBB RÉTEG ISMERI FEL.A Főnixről meg már írtam korábban.Na,kapok tőletek lájkot? ;-P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.