A volt miniszterelnök Facebook-bejegyzésében közölte: egy frászt fog védekezni. Az MSZP-s politikus szerint a belügyminiszter minden héten tart egy megbeszélést, amelynek egyetlen témája van: kit sikerült perbe fogni a 2010 előtti ciklusok kormányaiból. „Szeretném hinni, hogy a híresztelés csak ármánykodás” - tette hozzá.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
Cirkusz kell a népnek! Szánalmas, hogy milyen ostobának néznek bennünket a "politikai elit" jelenleg (de bármikor) hatalmon levő prominensei. A sukorói kaszinóbiznisz lett volna az elmúlt két évtized legsúlyosabb szabálytalansága? Ez egy apró porszem, egy elhanyagolható kis nüansz az olajszőkítések, a magyar ipar szétverése,az egy-másfél millió munkahely megszüntetése, a belső piac szolgai módon történő feladása ,a nemzeti vagyon elherdálása, stb.stb. mellett!
EZEKÉRT A BŰNÖKÉRT KELLENE AZ ELMÚLT HÚSZ ÉV DÖNTÉSHOZÓIT FELELŐSSÉGRE VONNI!!!
szaboria1
@luigilongo60: Reggel Giró Szász is azt mondta mint szóvivő nem mondhat mást, mint politológus most nem értékelhet. Az ügyészségi szóvivő is csak arra tudott hivatkozoni nem foglalhat állást arra amit Gyurcsány mondott az ügyészségen.
bra048
Egyvalami biztos. Ha a FIDESZ bukik, akkor ezeket kírúgják majd a"szügyészségről".
Márpedig a FIDESZ előre láthatólag - a rossz gazdaságpolitikai okán- nem tudja kitölteni
a jelenlegi mandátumát sem.
dragonita
www.hir24.hu/belfold/2011/10/04/olvashato-a-neten-gyurcsany-ferenc-gyanusitasa/
"A (sukorói) cserére vonatkozó döntést Ön törvényi felhatalmazás nélkül, hatáskörét túllépve hozta meg" - áll az ügyészség által írt dokumentumban.


Nyilvánosságra hozta meggyanúsításának részleteit Gyurcsány Ferenc kedden. Az ügyészség szerint a volt miniszterelnök a sukorói kaszinóberuházás ügyében azért döntött a telekcseréről, hogy egyoldalú, jogtalan előnyt biztosítson a befektetőknek.

A www.sukoroper.hu honlapon elérhető dokumentum szerint Gyurcsány Ferenc megalapozottan gyanúsítható egy rendbeli hivatali visszaélés bűntette elkövetésével.

szaboria1
Ennek az ügynek az az érdekessége,hogy vajon a beruházni szándékozók mit mondhattak Orbánnak mert érdekes módon azóta van ez a nagy Sukorói feljelentgetés.
Már firtattam egy párszor az érték megállapítást egy puszta gazos terület kevesebb hektárral többet ér minta nagyobb területű gyümölcsös.
Itt meg nézhetitek milyen területekről van szó
ww.mnvzrt.hu/data/cms480211/SZT_29079.pdf

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.