A szemtanúk szerint nem túl látványos, de filmszerű akciót hajtott végre egy vecsési raktárban a Terrorelhárítási Központ, amely lefoglalta a Brad Pitt amerikai színész új filmjének forgatásához küldött fegyvereket. A terrorelhárítók nem árulják el, honnan szerezték a fülest, az akció egy amerikai bulvárlap szerint felbosszantotta Brad Pittet.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
Na, sok okosnak, olvassa el a cikket és monnyon róla véleményt! Szerintem ha valamit vissza lehet alakitani akkor nem szabad használni ilyen célra! tehát , ki is az a bradd pitti?
nyanya001
Ez a Brad Pitt megakarta dönteni a regnáló hatalmat !
Hogy mik vannak !
palika
Ha az egyszerű állampolgárnál már jóformán csúzli sem lehet, akkor ilyen sztárocskák ne háborodjanak fel, hanem menjenek oda ahol azt csinálhatnak amit akarnak!
Csizmás Kond
"Gajdos szerint a rendőrök kicsavarták a szűkítőket a fegyverekből, azaz ők alakították át élessé, ezért tudtak lőni velük a hétfői sajtótájékoztatón. "
Ha egy rendőr pillanatok alatt élesíteni tudta a fegyvert azt akkor egy más használó is ugyanúgy megtehette volna.
apacuka
A TEK nevű bagázs ismét "hősiesen" elhárította a hazánkra leselkedő hatalmas "terrorveszélyt"... ;-P Szerencsétlen,idióta barmok gyülekezete!
szaboria1
@Csizmás Kond: Miből gondolod, hogy pillanatok alatt? Amit a tv.ben mutogatnak az nem mindig a valóság. Lehet, hogy a nagy TEK vezér már szerepelni szeretett volna a tv-ben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.