Lőszerrel és lőfegyverrel való visszaélés gyanúja miatt indított nyomozást a rendőrség azzal a fegyverszakértővel szemben, aki a hazánkban filmet forgató Brad Pitt stábjának intézte a fegyverek behozatalát. A férfi a hvg.hu-nak elmondta, először fordult elő, hogy a rendőrök így jártak el. Szerinte nem tudták a terrorelhárítók, hogy mi az eljárás egy filmforgatás esetében, el is túlozták az akciót és hatalmas kárt okoztak az országnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Disznópofa: Ismerlek szép maszk :))))
csikknorisz
Szerintem gondolkodtak az országimázs központban, mit kéne tenni, hogy Magyarországgal foglalkozzon az egész világsajtó. Aztán valaki a homlokára csapott: "Megvan! Lefoglaljuk a filmesek fegyvereit. De a tekeseket küldjétek ám oda, Pitt neve és a terrorizmus szó jó marketing." És lám, Ausztráliától Alaszkáig már mindenhol benne van a hírekben Magyarország, Budapest, és a Liszt Ferenc Repülőtér. Így kell ezt csinálni. :)
Disznópofa
@csikknorisz: Igazad van, a negatív reklám is reklám!
silber13
Rettentően furcsállom, hogy egy filmforgatás kellékeit egy kormány megdöntésére akarják felhasználni
Csizmás Kond
Ma amikor egy film minden másodpercét egy kék háttér előtt panteonozzák le,miért nem használnak a kelléknek megfelelő utánzatot ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.