Egy hétig gondolkodott a Fidesz vezetése azon, hogy Orbán Viktor nélkül is megtartsák-e a hagyományos október 23-i megemlékezést. Az [origo]-nak a döntés hátteréről beszélő pártvezetők szerint a kormányfőt nehéz helyettesíteni, ráadásul a szóba jöhető szónokok közül többnek is előre egyeztetett programja lesz. Brüsszelben a magyar nemzeti ünnepen kiderülhet, hogy csődbe engedik-e Görögországot, illetve hogyan mentik meg a bankokat.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Sőt ,az egész fütyesz vezetőség elmegy ,a köteles lancelot Braziliába,a tömjén zsóti Ausztráliába a többi meg amerre lát!Úgy látszik nagyon fosnak a férgek!!!!!
marlin2
@prédikátor: Nem az ő ünnepük!!
1956-ban is a diktatúra ellen harcoltak a felkelők, meg . . . . . .is!!
Rézangyal
Hát az igaz, hogy vicces lenne, ha Pokorni, a "balneológus" átütő erejű beszédet kívánna intézni a zemberekhez! Attól az Isten őrizzen, hogy Kósa kinyissa a száját, mert mint tudjuk, abban a pillanatban zuhanni kezd még a forint is. (hangulatunkról már nem is beszélve)
Köteles Lancelotról csak annyit, hogy a hónapokkal ezelőtt is tudni lehetett, hogy okt. 23-a pont okt.23*-ára esik! Véletlenül alakult így? Aligha!
kkalman
Undormány egy féreg ez a vitya. Hogy is mondta? Nekünk Brüsszel nem parancsol! Nyakunkon a nemzeti ünnep, ő meg megy Brüsszelbe segget nyalni. Nagy ívben tesz mindenre és mindenkire. Vagy csak tele a gatya?
orogordog
Itt a fidesz vége, de sajnos a népnek is.
overdose1
Azért mert betojtak a 2006-os balhét ők csinálták ,most meg a Rendőrök nem fognak saját maguk ellen harcolni ha van egy kis eszük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.