Jogsértésről és a nemzeti érdek megsértésről is beszél a felvételen Szijjártó Péter.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Megint az újságírókat fogják támadni, hibáztatni. Pintér már biztos elrendelte a nyomozást is ellenük, hogy hogy jutottak a féltve őrzött titkukhoz. Nem ám az orosz támadás miatt háborodnak fel, erről egy szó sem esett részükről. Ezzel azt bizonyítják, hogy tudtak róla, (lehet, hogy az engedélyükkel) hogy ott kémkednek, sőt lehet még azóta is ott kempingeznek a hekkerek, hiszen putyinnak szüksége van információkra. Ezért nem csak szijjasnak kellene elhúzni a redváspcsba, hanem a daginak is. Láncraverni őket hazaárulásért.
Pusztai
esse semmi!
telex.hu/kulfold/2024/05/18/medvegyev-lengyelorszag-vedelmi-zona-orosz-ukran-haboru-orosz-agresszio-nyugati-fegyverszallitmany

"Medvegyev már Lengyelországot csonkító védelmi zóna kialakításával fenyegetőzik
KÜLFÖLD 2024. május 18. – 08:16
Nyilas Gergely

Lengyelország területét és csorbító orosz védelmi övezet kialakításával fenyegetőzött Dmitrj Medvegyev arra az esetre, ha Nyugatról nagy hatótávolságú rakéták érkeznének Ukrajnába.

Az orosz nemzetbiztonsági bizottság elnökhelyettese – 2008-2012 között Oroszország elnöke – rendszeresen posztol szélsőségesen harcias szövegeket, atomfegyverek esetleges bevetésétől az ukránok megsemmisítéséig, de a NATO-tagországok területét ilyen közvetlenül érintő nyilatkozatot ritkábban tesz."
Pusztai
@lampa laz: ezeket az újságíróknak csúfolt média munkásokat, csótányokat sok esetben meg is érdemlik, hogy leköpjék!
Gyávák, felkészületlenek, beszélni nem tudnak, mindeközben azt hiszik ők szarták a drótkefét.
Uj Péter szerint is: az újságírás megszűnt!!
Ő má tsakk tuggya!!
lampa laz
@Pusztai: a jobboldali firkászokra lehet azt mondani amit leírtál, de az oknyomozó újságírókra ezt nem lehet kijelenteni. Sok olyan ügyet kinyomoztak, kipereltek doksikat amikről talán sosem tudtunk volna másképpen. Az, hogy ilyen mélyre süllyedt az újságírás arról is ez a mocskos rendszer tehet. Elég párat felsorolni, origo, mandiner, pesti srácok, megyei lapok megatöbbi... na ezek nem újságírók akik ezeket tele firkálják aljas dolgokkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.