Csirkefarhát, tyúkos káposzta és cigánypogácsa - ezek az ételek is rendelhetők abban az étteremben, amely október közepén egy kocsma helyén nyílt a húszezer fős Békésen. Az ország első cigány vendéglőjeként hirdetett hely megnyitásához a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatán nyerte a pénzt a Nagy Cigány becenevű Ásós Géza és felesége, akik korábban hamburgereket kentek egy büfében. Szüleik tudását vitték be a konyhára, mégis tartottak a romák véleményétől.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sólyomszem
Követendő példa! Ezt osszák meg a tesók! Gondolkodni, dolgozni, pénzt keresni! Széljegyzetként: csak nehogy a semmirekellő bandák szétverjék a különcködőt!
ila51
A közelünkben is van egy kedves ismerős Újpesten , Juliska , pogácsás barátnőnk. Ő is követendő példa. Valóságos vonzáskörzete van.
csikknorisz
"Az étterem előtt helyi fiatalok mutatják be magánszámukat
a fotósnak" kepek.origo.hu/galleriesdisplay/upload//1110/Cig_n20111027172212/img/n01.jpg Ez a kép nem valami jó reklám az étteremnek. :)
sólyomszem
@csikknorisz: Hát ez tényleg nem sajnos!
Feraj49
Mi a nejemmel akartunk volna egy kisboltocskát nyitni.Nem,hogy támogatást kaptunk volna,hanem közölték velünk már az első napokban az APEH-felé milyen címeken,és mekkora összegeket kellett volna befizetni. Mindezt annak ellenére,hogy még egy doboz gyufát sem adtunk volna el.Hát így segíti az "állam" a magyarok vállalkozóvá válását. Csak a fellengzős duma!
Rézangyal
Lesz vakon a tesóknál lóvé, hogy kifizessék, amit megettek? Vagy a fizettség a szokásos cigány módon fog történni? Kívánok nekik szerencsét, bár én nem fogom lendíteni az üzletet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.