A Nemzetgazdasági Minisztérium reggeli közleménye szerint semmilyen valós alapja nincs a Moody's értékelésének, ugyanis a folyó fizetési mérleg szuficites, idén, az uniós tagság óta először sikerül 3 százalék alá szorítani a hiányt.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
@pofátan: A fülke forradalmi gárda , teljes mellszélességgel ,ott áll a vezér mögött , csak parancsait várja.( Igaz ,már, a fele sincs meg . )
Fater59
@profon: Gondolod,
az a pár milliócska , nem fog hiányozni ?
Tudod a háború hoz , három dolog kell :
PÉNZ , PÉNZ és PÉNZ !
Dr. Felipe
A tatárjárás óta csapataink folyamatosan harcban állnak a mai napig.
DR Eric CARTMEN
Teljesen mindegy hogy az idióta kormányunk miképp értelmezi!!! A befektetők értelmezik---osztjónapot!!! Szánalmas idióta alcsúti cigány meg a félhülye jobbkeze !!!!
Dr. Felipe
Nem kell ahhoz Moodys hogy normális ember lássa hogy itt nem érdemes befektetni. Ki az a marha aki ide hozza a pénzét befektetni mikor itt visszamenőlegesen vagy éppen 1 éjszaka alatt alkotnak törvényeket. Ki az a befektető aki itt kockáztatja a pénzét ebben a katyvaszban amit a fidesz politikának nevez. Ép eszű ember itt nem fektet be az biztos még az arab sejkek sem pedig nekik még a bőrük alatt is pénz van. OV pedig végig nyalta az egész arabvilágot mégsem érkezett egy kanyó dollár sem talán nem véletlenül.
zsolti
miért lenne támadás? matolcsy mondta a hétvégén, hogy "a siker láthatatlan". a moodys meg rábólintott, h tényleg az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.