Letette miniszteri esküjét Németh Lászlóné, a nemzeti fejlesztési tárca új vezetője szerdán az Országgyűlés plenáris ülésén.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kumming
@silber13: Szerintem már a számonkérés járt a fejében, hogy hogyan is fog védekezni.
Fater59
@coyote3: Ne reménykedj !
Olyan lenne, mint szeretnéd , biztos nem lehetne miniszter .
Ez a stílus alapvető követelmény , fideszéknél !( csak , úgy kisbetűvel)
Dr. Akula
Vajon hova tette? Meg fogja találni, ha úgy adódik? Mert egyik sem találja a sajátját...
Feraj49
Ezt hogyan kell érteni,nemzeti fejlesztési miniszter? Kell /ene/ az ipart fejleszteni,kell /ene/ a mezőgazdaságot fejleszteni,az egészségügyet meg mindent amit elcsesztek a 21 év alatt.Neki sikerülni fog ,képzettsége megvan hozzá! ? A sok egyetemmel rendelkezőknek nem sikerült,majd Ő megmutatja.Emlékszem a " Für-Dajcs Tomika" /szándékosan írva/ nem lehetett miniszter mert nem volt meg a doktori!Csajszinak meg a DAKTARI -ja van meg a CD.-n !/ állatos /filmsorozat / A már majdnem "doktori".
Rézangyal
Sajnos már akkor tudható volt, merről fúj a szél, amikor a Bizottság előtt az önéletrajza felolvasása közben hosszasan és "ékesszólóan" ecsetelte a kúrmány érdemeit és kiváló eredményeit!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.