Börtönben nyilatkozott az egykori szépségkirálynő testvére, aki idén szabadul. Gyerekkorukról, szörnyű tragédiákról beszélt.

Egy egész ország megrendült, amikor 1986-ban Molnár Csilla, a Magyarország Szépe verseny győztese öngyilkosságot követett el. A Blikk exkluzív interjújában Fásy Ádámmal és Csehák Hajnalka pszichológussal próbálták megfejteni, mi vezetett az akkor 17 éves szépségkirálynő tragédiájához.

Molnár Csilla a legnagyobb magasságokból a mélységbe zuhant. A fonyódi lány 1985. október 5-én a Kongresszusi Központban megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt, majd 1986 júliusában a 17 éves gimnazista lány öngyilkosságot követett el. A lap megszólaltatta Molnár Csilla testvérét, aki börtönben ül, mert egy vétlen nőt meggyilkolt a bécsi utcán.

Soha nem hallott történetet mesél el Molnár Csilla tragédiájáról testvére, aki egy vétlen nőt gyilkolt meg az utcán

Molnár Csilláról Fonyódon egy mellszobrott állítottak fel/Fotó: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Mesélt szörnyű gyerekkorukról, családi tragédiájukról. Egyszer például a szülei úgy mentek el dolgozni, hogy a biztonság kedvéért bezárták őket a garázsba és egész nap ott kellett lenniük. Hiába dörömböltek, senki nem hallotta, majd este, amikor hazaértek a szülők, kiengedték őket. Édesanyjuk úgy tervezte, hogy elviszi őket a házból, mert válófélben volt az édesapjuktól.

A testvér mesélt maga tragédiájáról is. Többször rabolt az utcán. 2009-ben pedig leszúrt egy embert, aki később meghalt. Idén szabadulhat a börtönből, a turizmusban szívesen dolgozna a börtön falain kívül.

Forrás: blikk.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.