Száz megkérdezettből már csak 16 rendelkezik megtakarítással - derül ki a Raiffeisen Bank és a GfK közös megtakarítási felméréséből. Ezzel a lakosság megtakarítási képességének indexe mélypontra süllyedt.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
A pénzzel együtt a türelem is fogytán van.
silber13
Na, az az " alig van már..." ! Lancelot sunyi, lapos pillantásokat vet már arra az " alig "-ra is, hiszen azt le lehet nyúlni és az is több a semminél. Ez már - előrehaladott elmebaja mellett - a patológikus klepto- matatománia, leginkább mások zsebeiben.
nyanya001
A gazdagabbak már Ausztriába viszik a pénzüket.
Csizmás Kond
A gazdagabbak eddig is offsorkodtak...
BUÉK !!!
Dr. Felipe
A gazdagabbakat nem is bántja a fidesz, a szegényeket sarcolja.
darwin
@nyanya001: Ráadásul nem is kevesen.Karácsony előtt a bécsi bankok meghosszabbított nyitva tartással és berendelt ,magyarul tudó kollégákkal várták a több tízezer magyar számlanyitót.Nem csak a megtakarításaikat vitték ki,hanem az aranytartaléknak is ott váltottak ki széfet.És ez a tendencia nyár óta tart. Megijedtek,mert,ha a magánnyugdíjat el lehet venni egyetlen tollvonással,akkor a betéteket is el tudják venni. Amilyen a mosdó olyan a törölköző.A magyar ember mindig megkeresi a kiskaput.És most ez jó nekünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.