A miniszterelnök úgy látja, hogy 2012 a remény éve lesz. Orbán Viktor Facebook-oldalán közétett újévi köszöntőjének sokan nem örültek, rengeteg hozzászóló kéri számon nyilvánosan a Fidesz-KDNP eddigi kormányzását.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Hogyha jönnek a közüzemi csekkek, akkor majd megmondom a szolgáltatónak, hogy reménnyel fizetek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
Ha, büntetnék a hazugságokat, és a büntetés letöltendő börtönbüntetés lenne, akkor
orbánnak még a dédunokái is csücsülnének! annyit hazudott már.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Egy a sok közül.Szerzője Regős Péter KURIR NAPILAP AMERIKAI TUDOSITO NEW YORK

Peter Regos amig on lesz kedves orban viktor magyarorszag miniszrerelnoke addig nem lehet realis remenye a jovot illetoen es konkretan 2012-es evben a magyar nepnek. inkabb felkeszulhetnek egy sotetebb korra a jovo evben meg sokaig tovabbra is. csak az orok pesszimizmus lesz az orszag nepenek osztalyaul szolgalva, maganak koszonhetoen. roviden fogalmazva manapsag nagyon szar magyarnak lenni, amig on van hatalmon. remelem ezt jol tudja es tisztaban van ezzel.. ilyen szar vezetoje es miniszterelnoke nagyon reg volt utoljara a magyar nemzetnek. legokossabban tenne, ha amilyen gyosan tud lemondana miniszterelnoki posztjarol. evvel tenne legtobbet es a legnagyobb szivesseget a magyar nepnek. ha maga nem venne eszre es nem tudna on kozutalatnak orvend egesz magyarorszagon. kerem, hogy kimelje meg az orszag nepet onmagatol es az on tevekenysegetol. sajnos az on seggnyaloi eppen az ellekezojetol szeretnek ont meggyozni es ennek ellenkezojevel tajekoztatjak ont. epp itt az ideje, hogy kinyissa a szemet es a fulet, hogy jobban tajekozodjon magyar ugyekben es a nep velemenyet illetoenl magarol es a tevekenysegerol. ezt tanacsolja egy hajdani baraja, aki a 90-es evekben egy heten at fuvarozta es vendegul latta ont es a feleseget new yorkban sok szeretettel es tisztelettel, baratsaggal new yorkbol: dr. regos peter ((az egyesult allamok elnokenek, obamanak amerikai allampolgarkent a szemelyes tanacsadoja magyar ugyekben)
Dr. Felipe
@trinitron: Ezek súlyos szavak és ezt nem a kommunisták mondták hanem egy olyan személy akinek bejárása van a Fehér Házba. A vezír volt barátja.
Fater59
@trinitron: Tökéletesen igaz , minden szava.
A legnagyobb , baj , hogy akinek, érteni kellene belőle , arról lepereg .A csicskái , majd meggyőzik , hogy ez is csak, propaganda!
Levendula
Hogyha jönnek a közüzemi csekkek, akkor majd megmondom a szolgáltatónak, hogy reménnyel fizetek...
szaboria1
Csak nem reménykedjen inkább állna félre és engedné hozzá értőket kormányozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.