Több tízezer tüntetőt láttak tegnap az Opera előtt a világsajtó tudósítói, akik nem felejtik el megemlíteni cikkeikben Magyarország vészes gazdasági helyzetét. A New York Timestól a Bloombergen át a BBC-ig...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Igen, az a több 10ezres tömeg mind az ujuj Alaptörvényt éltette!!! És milyen összeomlás árnyékáról írnak azok a mocskos Gyúúúrcsány bérencek? Igenis az ország most rugaszkodik el /a valóságtól/, és szárnyalni fogunk /kirúgnak az EU-ból/!!!:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@keresztapa: Országunkat már lejáratták "DICSŐ"politikusaink,a külföldiek esetenkénti "keresztbe tevése" csak "HAB A TORTÁN" - legfeljebb.!!!
Xman
@KöBüKi: Csak az esetenkéntit kifogásolom!
Mondj egy példát! Már előre kikérem a külföld nevében! Sem a kenyaiak, sem a kongóiak, de még a peruiak, vagy az indonézek sem tettek semmit keresztbe nekünk.
Tessék pontosabban fogalmazni!!!
Xman
@Levendula: Nem kellett volna el félkarosozni, vagy a tőzsdén elszórakozni! Támogattad volna a filmművészetet a hatos lottóval, mindenki jobban járt volna. A stáb biztosan! :-D
KöBüKi
@Xman: Mi a fészkes fenének pontosabban,szerintem akiknek szántam mondandómat azok pontosan tudják hogy kikre gondoltam,akik meg nem azok a fütykösök és a tanulók.!!
Xman
Ebben egyetértünk! Tudod ebben az országban minden szarhoz diploma kell! bölcsész, jogász, történész... stb.
Nézem a minap az egyik hivatalban ... regionális auditálási referens!!!
Le sem írom mit csinál, mert lehet, hogy levered a monitorodat...brutto 600eFt/hó.

Szóval! A mi politikusainknak miért nincs egy pártfüggetlen, az ország és népének érdekeit oktató és szolgáló kötelező felsőfokú egyetemi tanulmányokhoz kötött feltétel rendszere?
Miért ülhetnek a parlamentben képzetlen, hozzá nem értő, kompetenciák nélküli mindenféle alakok? Miért? Miért?
Egy alsó tagozatos általános iskolai oktatónak magas szintű szakmai tudással kell rendelkeznie!!! Még a kisegítő iskolai tanárnak is! A parlamentben bárki!!??
KöBüKi
@Xman: Igen!!!Hofi Géza jut eszembe,no és a Papp Laci!!!
Aki állva marad edző,aki meg elfekszik...!Mert kenyerem javát elfogyasztva tapasztalatom szerint: - a diploma egy alap,mely kell a továbbtanuláshoz.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.