Az elmúlt napok tavaszt idéző időjárása után lehűlés jön, szél és eső. Hó csak elvétve hullik.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
@Levendula: Sajnos lesz nemsokára,és megint "hóhányó" lehetek,bár a hátam közepére sem kívánom!
darwin
@ila51: Hol a fenébe voltak 20 éve a frontok?Akkor valahogy nem voltak.Mit tudsz csinálni a frontérzékenységgel, a szédelgéssel?
ila51
@darwin: 20 éve 40 voltam , olyankor még az ember nem igazán keresgéli a frontokat :)) Most amit tudok ellene csinálni , nedves ruha a homlokra , és ledőlni . Ha úton vagyok akkor aszpirin pezsgőtabletta vízben...
darwin
@ila51: Használ? Ma már a kávéra is ráfanyalodtam-soha nem kávézom-.Nem volt jó az sem.Holnap főzetem a szilvapálinkát.Esetleg?
sólyomszem
Seggre is esünk nem sokára, de nem a hótól...
ila51
@darwin: Még a békebeli időkben , amikor a nappal keltek az emberek , és a reggeli előtti kis pálinkát megitták , dolgoztak az egészséges kifáradásig...na akkor valóban nem látták az orvosok Őket :)) Ha eddig sem szeretted a kávét , ezután sem érdemes...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.