Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott nyilatkozott az MNO-nak. A politikus elmondta, hogy a Századvég Gazdaságkutató Zrt. által készített tanulmány az egyik fő anyaga annak a munkának, amelynek alapján a kormány kialakítja majd az új nyugdíjtörvényt. A nevezett tanulmány hosszan elemzi a svéd nyugdíjrendszert, amely az új magyar nyugdíjtörvény alapja lehet.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Járni jár, de nem jut! Az elvtársak a fityeszben meg hülyére keresik magukat, hogy rohadnának meg!!!
silber13
A görögöknek ott volt a trójai faló. Mi szegény, kicsi ország vagyunk. Nekünk csak egy kifli faló jutott.. Gabika kedves! Te ne foglalkozz a nyugdíjakkal, a nyuggerekkel, te csk törd a szőke buksidat a számodra mérhetetlen problémát jelentő labirintussal, amit direkt a hozzád hasonló szőkéknek reáltak. Tudod, ki kell találnod arról a hosszú, egyenes folyósóról, aminek a végén ajtó van! Na annyit segítek, hogy kulcs nem kell. Remélem sikerrel jársz, addig sem okozol kárt, amíg töröd a kobakod.
Dr.luigilongo60
Anno mennyire tagadták, hogy nem a svéd , meg különben is marhaság, mert ők aztán nem bla...bla...bla...
Utána lehet nézni nyugodtan.
adohirek
Úgy tűnik, hogy a nyugdíjakra is egyre kevesebb pénz lesz. Ezért kell az új (olcsóbb) törvény.
Disznópofa
@luigilongo60: Így van! Amikor a baloldal volt hatalmon, rákiabálták a Fideszre, hogy a svéd nyugdíjrendszert akarja bevezetni itt is. Úgy ágáltak, hogy szemenszedett hazugság, mert ők aztán így nem, úgy nem...
Komolyan mondom, hogy hazugságban az MSZP , már régen lemaradt, a fityisz úgy elhúzott, hogy már a nyomukat sem találják!
Kutyafüle
@luigilongo60: De tényleg! Utána lehet keresni, már régóta dolgoznak a témán, hiszen azt nyilatkozta a Gabriella, hogy akkor 20%-al csökkenteni kellene a nyugdíjakat.
De erről szó sincs! mondta ő.
Dehogynem, akkor miért van megint és újra ez a téma?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.