Barátai hívták, azt hitte, a magyarságért vonulnának utcára. Amikor kiderült, hogy a kormányt támogató rendezvényről van szó, elállt részvételi szándékától.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: marlin2
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
atv.hu/belfold/20120111_orban_viktort_tamogato_felvonulas_lesz_a_hosok_teren
"Múlt héten egyébként azt kérdeztük az atv.hu olvasóitól, hogy hajlandóak lennének-e az utcára vonulni a kormány ellen. Olvasóink közül több, mint 25 ezren szavaztak alig egy hét alatt és közel kétharmaduk igennel voksolt."

meglesz a kétharmad...csak a másik oldalon!
vukkocska
@nmaria: hármat még hozzátesz, és mehet Bécsbe. Senkinek nem kell aggódni, ki fog derülni a helyszínen, hogy mi mennyibe kerül, mi mit ér meg.
@eric cartmen: akkor jó idő volt, meg többet is ért :) Meg akkor kétharmad volt, most 25-27 %, s azért, hogy elmenjenek, most sokkal többet kell fizetni. De ne félj, akiknek fizetnek, megint statiszták lesznek, igaz, megbízási szerződés nélkül.
Dr. Akula
@nmaria: felénk ennyit ígérnek. Lehet, hogy te mint bennfentes, többet kapsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.