Többen is pánikkeltést emlegettek a héten. De valójában ki kelt pánikot? Az a kormány, amely elrabolta a nyugdíj-megtakarításokat, majd az államcsőd szélére vitte az országot? Vagy az MSZP, amely garanciát szeretne kapni arra, hogy a Fidesz nem nyúl hozzá a bankbetétekhez is? Meggyőződésem, hogy a lopás félelmet, a garancia biztonságérzetet szül. Illetve szülne, ha volna ilyen garancia.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Jajjdeszéplenne!!! A két vándor igric régi kurucos- fityiszes bujdosó nótákat kántálna egy forgalmasabb utca sarkon, Paja tárogatna, Vitya meg Bakonyba menekülő szabadságharcosok nótáit énekelné! Előttük a földön csücsülő Matolcsí kezében lyukas kalap, előtte felírat: "a múltbéli, jelenlegi és jövőbeli adósság csökkentésére!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
@benhur: Munkahelyteremtésre például miért nem adnak támogatást?- mert nem érdekük. Egyébként meg a fórumozók nem akarják látni, ami folyik ellenünk, őket az Orbán gyűlőlet élteti, és minden, ami nemzeti, nem gyurcsányi!
Dr. Akula
@nmaria: igazad van, az Orbán nem nemzeti!
Dr.luigilongo60
@nmaria: Tényleg ennyire vakon jártok a világban?

Nézzetek már körül az országban, hány vállalkozás kapott Úniós támogatást fejlesztésekre, építkezésre.
Ahol dolgozom, ott is a szomszédos cég 600 misit kapott, exportra gyártanak szélerőművekhez csapágyházat, ja és ott kétszer annyit keresnek a melósok, mint a Széles Gabika cégénél.
Hellcat
Bárcsak már ott tartanánk hogy "Schmitt magával vitte Orbánt...meg az egész megélhetési politikus pereputtyot"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.