300 millió forintos beruházással épült a MOL most átadott, Istenhegyi úti benzinkútja. A környezetbarát töltőállomás kialakításakor újrahasznosított anyagokat használtak fel, alternatív energiahasznosítása révén pedig 50% feletti energiamegtakarításra képes. Az Istenhegyi úti MOL-kút homlokzatának jelentős részét és tetejét is örökzöld növények borítják, amelyek télen szigetelnek, meleg nyári napokon pedig csökkentik a hőmérsékletet az épületben, valamint egész évben, oxigénben dús friss levegőt biztosítanak a környezetnek, és nem mellesleg mintegy 10 tonna CO2 gázt semlegesítenek évente – olvasható az Építészfórumon.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Atha
Szívesebben elviselnék egy szaros "kétpisztolyos" fabódét mondjuk 200 forintos benzinnel. Még meg is osztanám. Ez így nekem cifra nyomor.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pictor
Ettől még nem lesz olcsóbb a benzin!
kkalman
Igaz, kicsit rossz a szemem, de nem látom a képeken az örökzöld növényeket.Ha valakinek jobban kellett otthon, legalább várta volna meg az ellopással a fotósokat, hogy az eredeti helyükön le tudja fényképezni.
A kút árát pedig ha eddig nem, a jövő héttől biztos beépítik a benzin árába.
Atha
Szívesebben elviselnék egy szaros "kétpisztolyos" fabódét mondjuk 200 forintos benzinnel. Még meg is osztanám. Ez így nekem cifra nyomor.
Dr. Akula
Basszák el a pénzünket! Azért megérne egy Budait, mi került ebben 300 millába!!!
Hellcat
Jól mutat a képen a 450-es dízel. Nagyon menő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.