A jobboldalhoz köthető Széles Gábor nagyvállalkozó nem hisz a kormány elleni nemzetközi összeesküvésben, Pataky Attila pedig már nem ijed meg a forint árfolyamától, pedig valakik valahol azt akarják, hogy féljen. A szombati Békemenet résztvevőit kérdeztük arról, miért mentek el a demonstrációra és mi tetszik nekik Orbán Viktor kormányzásában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Bizony, hogy csodákat tesz. Mert ennyi égbekiáltó bűn után is elmentek tüntetni érte!
A csodát meg köznapi nyelven hazudásnak és lopásnak hívják...
coyote3
Ez egy igazi gerinctelen féreg., aki mindig ügyesen nyalt a hatalomnak . Etalon a jelleméről az a felvétel, amikor egy koncerten mocskolódott egy bekiabálóval.
Don Quijote
Igen ! Csodálatos a 430 Ft-os benzinár, annyira csodálatos hogy na, másfél év alatt csak 40% -kal lett drágább,de hát ezt hozza a jóléti társadalom!!
A k...va anyátokat...
X-ray
Ma reggel is szembesültem vele az élelmiszerboltban. :)
Dr. Felipe
Ez a szerencsétlen toprongy szakrális attila is a semmittevésbe hülyült bele.
kumming
A multkor még sírt, hogy tönkrement a devizahitele miatt. Most meg boldog? Azt a mindenit, ilyen csodát velem is tehetne a viktor. Gerinctelen féreg vagy, te pataki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.