Egy-egy férőhely korszerűsítése 5 ezer forintba kerül, évi 45-50 millió tojás esik ki a piacról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A tyúknak jogai vannak,
az embereknek is joguk van éhen dögleni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Most kellene az összes EU - ba kiküldöttnek
kinyitni a száját ! Minden egyes pártból !
Nem az EU zászlót kell égetni !
marlin2
@prédikátor:
Sajnos, az EU-ban még nem egységes a témát (tyúszart) érintő szabályozás és ezért annak mezőgazdasági gyakorlata sem!! Magyarországon ma az EU előírásoknál szigorúbb (elsősorban a vizek védelmét célzó) jogszabályok betartását meg nem ellenőrzi senki!! Ismerek olyan "nagyüzemi kisállattenyésztőt" akinek az elmúlt 20 évben "még egyszer sem sikerült kitölteni" a kötelezően előírt papírokat, amikor meg szalmonellafertőzött tojást vitt az esztergomi kórházba a "csak" a tyúkokat kellett kényszervágatni(!) a többit a "haverok" elintézték!! Na, de nem akarok "anekdótázni"!!
Szóval a lényeg az, hogy a szabálytalanul kezelt tyúktrágyával "beteglelkű emberek" akkora természeti károkat okoznak, mint az atomtámadás!!
Mikael Hakim
@prédikátor: A tökszárat is x-el írod?:D
Hókuszpók
Nem baj, majd jön a kínai hamisított tojás:-)
dr. prédikátor
@marlin2: Egyetértek veled.nekem is vannak tojótyúkok, igaz nem " műtyúkok" / igy nevezem a tojóhibrideket/ .Nekem háztáji saját keltetésű baromfiaim vannak ,Én megoldottam a tojatást is és a tyúkszar kezelést is.A tyúkok oda tojnak ahol jónak látják, igaz van tojóláda is .A tyúkxart meg szalmával keverem és irány a komposztáló.Ősszel meg trágyának használom.De az én tyúkjaim tojása nem szaros mint egynémely multinál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.