A polgármester szerint a volt miniszterelnök és a TASZ lejáratják Magyarországot. Vuduátkokkal nem foglalkozunk, maradunk – reagáltak a jogvédők.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hókuszpók
Mi a faszság folyik ebben az országban?
Ez nekik demokrácia?
Diktatúra! És minden kis légypiszok visszaél a hatalmával!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@luigilongo60: Ez nem cáfolja azt,amit én írtam.
Meg hát ugye,jogállamban olyan sincs,hogy a törvények teljes betartása mellett működő civil szervezetet,"idióta" rendőri és bírói eszközökkel ellehetetlenítenek. (Gárda,SzJPE)
Amúgy meg a jogállamiság,nem egy nagy mutatvány,amitől hanyatt kéne esni. A nyilas és a bolsevik idők Magyarországa is "jogállam" volt. Volt alkotmánya,törvényei,egyéb jogszabályai, államapparátusa,intézményrendszere. Még "fajsúlyos",nemzetközi támogatói és ellenfelei is akadtak. A "végeredmény" ismert.
Dr.luigilongo60
@moiszikf: Pontosan az általad leírtak miatt semmi szükség az ilyen idióta jobbikos polgármesterek kavarására, mert a "végeredmény" tényleg az lesz ,amit leírtál.
A jogállamot nem szükséges még jobban bomlasztani a "kiscserkészeknek sem", bármennyire is hívták őket.
keresztapa
A gyöngyöspataiak azért tudják,hogy ki miatt mentek oda, az akkori meghívottak. A polgármester a gyöngyöspataiak érdekét, és nem a DK párt érdekét nézi.
sólyomszem
Nem véletlenül választották meg a jobbikost a pataiak! Így van ez, amikor a többség érdekét nézik és teszik a dolgukat, még akkor is, ha a renitens kisebbségnek ez nem tetszik.
moiszikf
@luigilongo60: Itt lényegében két,teljesen ellenérdekelt fél ütközteti az ilyen-olyan demokratikus jogait,'oszt majd kisül belőle valami. Ez az általad említett "kavarás",amire szerintem szükség is van. Az ilyen esetek kapcsán kristályosodhatnak ki a gyakorlatban,a valódi demokrácia "játékszabályai". A gond az,hogy ezeket,az éppen aktuális hatalom,kénye-kedve szerint torzítja,torzíttatja. Ezért aztán soha nem fogjuk megtudni,hogy valóban náci,provokátor,csőcselék,terrorista,stb.,akit annak mondanak. A hivatalból ezzel foglalkozókat is félrevezeti,mert nem a megfelelő konzekvenciákat tudják leszűrni az esetekből. Ha minden jól menne,akkor is 50-100 év,mire felépül egy valódi,demokratikus jogállam. Mi ezen az úton még csak el sem indultunk.
adrenalink
Mit kell itt háborogni? Kitiltották, hát kitiltották!:)) Anno Sólyom Lászlót Komárnóba nem engedték be...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.