A Fidesz szóvivője szerint a Malév válságos helyzete egy újabb szocialista csontváz a szekrényből, „a Gyurcsány-korszak súlyos öröksége”.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
@senkifia68: Látom,nagyon az elevenedbe tenyerelt marlin2.!Pedig a jóindulatu és épitő kritikát dijjazni és nem anyázni kellene.!
Node mit is várjunk a fütyiszes "kancsóktól"???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
A hülye Fideszeseknek meg a szemük majd kiesik, úgy bámulják azt a rohadt szekrényt, hogy mikor esik már ki végre egy szialista csontváz...
szaboria1
@keresztapa: A lényeget írtad le. Még be sem melegítették a vezetők a széküket csak a nagy jutalmakat vették fel. Én azóta haragszom amikor 1992-be kitalálták, hogy sokkal több lehet a fizetése egy igazgatónak akár 20 szorosa is az átlag keresetnek és törölték az 5 évet egy munkahelyen eltöltendő idő utáni végkielégítésnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.