A Fidesz miskolci szervezetének elnöke szerint borsodi szocialisták szponzorálják azt az éhségmenetet, amely hétfőn indul el Miskolcról Budapestre; Sebestyén László vasárnap, miskolci sajtótájékoztatóján azt mondta, a Fidesz sajnálja, hogy a menetben résztvevő, valóban nehéz sorsú embereket pártpolitikai célokra használja fel a lejáratódott MSZP.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ha már ilyen jól értesült akkor tessék mondani a békemenetet azt ki szponzorálta? A csóró románokat ki is használta fel pártpolitikai célokra?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
keresztapa
A legnagyobb haszontalanság ha civil kezdeményezésre, bármely párt rátelepszik onnan ez már pártakció. A civil kezdeményezés az semleges minden párttól. Miért nem a parlamenti pártok kezdeményeznek megmozdulásokat, a tömegek érdekébe? Na ugye?
Dr.luigilongo60
@keresztapa: Ha már választani lehet, inkább a szegényekért álljanak ki , nemde?
Hellcat
Nem mindegy ki pénzeli őket? Ellenetek vonulnak az a lényeg! :)
másvirág
Fideszesek és szocialisták egyaránt meghibbantak !
Az =ÉHSÉGEN MIT LEHETT SZPONZORÁLNI" ?... ?
Valamennyi 3/3-os politikus képes lesz kitalálni,hogy afrikából inportáljunk "éhséget "
Rézangyal
Most elvonatkoztatva a pártoktól...Ti tényleg nem értitek miről szól ez az egész? Én, mint Kelet-Mo-n élő polgár tudom, hogy itt nálunk sokkal rosszabb a helyzet, mint akár Közép-,vagy Ny-Mo-on, a drágalátos BP-ről már nem is beszélve. Borsodban a helyzet katasztrofális, megélhetés szempontjából az ott élők vannak a legrosszabb helyzetben! Ez a menet a kétségbe esésről, a tarthatatlan állapotokra való figyelemfelhívásról szól! Legyetek már egy kicsit empatikusabbak! Régebben legalább az alma termelésből meg tudtak valahogy élni az ottaniak, de, mint tudjátok, a gyümölcsösöket is gallyra vágták, ugyanúgy, mint a cukorrépa termelést és cukorgyártást! Az itt élők helyzete teljesen kilátástalan!
Némó Matróz
Feleslegem Szakácsiból származik.
Ott munkahely nincs.
Miért ne menjenek tiltakozni?
Inkább a békés tüntetés mintsem fegyveres harc, mint 56-ban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.