Négy embert előállított a rendőrség szerdán a SOTE I. számú szülészeti klinikájáról, mert ott összeverekedett két nagyobb társaság – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Sagyibó Melinda ismertetése szerint a két társaság szóváltásba keveredett egymással, majd ez verekedésig fajult. A rendőrség előállított a helyszínről három embert, majd egy negyediket is kórházi ellátása után, ugyanis ő könnyebben megsebesült. A három férfi és egy nő ellen csoportos garázdaság miatt indult eljárás - közölte a sajtóügyeletes.

"A Mindenhonnan kiküldött tudósítónk jelenti" nevű blog szerint térelválasztó oszlopokkal verték a rendőröket, akik pajzzsal védekeztek.

A SOTE egyik neve elhallgatását kérő recepciósa az Origónak azt mondta, két család verekedett össze, de gyorsan szétválasztották őket. Egy embert a mentő vitt el, a többieket a kiérkező rendőrök – olvasható a portálon.

A Velvet egyik forrása szerint "az intenzív osztályon szabály, hogy egyszerre csak egy látogató lehet bent. Ezt sokan nehezen fogadják el, mivel ott olyan babák vannak, akiknek kritikus az állapota. Volt már olyan, hogy a biztonsági őröket kellett megkérni arra, hogy fogják vissza a hozzátartozókat."

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Csak nem azon veszekedtek, hogy ki lehet az apa?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@vidrapok: Amennyiben így van,fel vagyok háborodva.Így lehetetlenítik el a magyart?Kinek az érdeke ?Melyik kormánynak jó ez? Bár én mindet utálom.Minden kormányon lévő párt abból az adóból éljen ,amit a cigányok befizetnek nekik.A Tállai sem lenne ilyen kövér.
kiscserkész
Hogy a rendőröket is verték azt nem sajnálom, csak azt sajnálom hogy a Pintér meg az államtitkára nem volt köztük.
Feraj49
@vidrapok: 11,43-ra: Kedves barátom tévedésben vagy.Az alanyi jogon járó orvosi ellátást 4 éve eltörölték,még a Horvát Ágika eü miniszter regnálása idején,amit az MSZP jóváhagyott. Ő volt aki kitalálta a "potyautas" szöveget és ,hogy a feleség nem eltartott,így nem is jár neki a férje után ingyenes orvosi ellátás még akkor sem ,ha előtte 30 évig fizette a munkáltatóján keresztül az eü.hozzájárulást,és egy forint jövedelme sincs.Onnan tudjuk,hogy 4 éve pontosan ebben a "cipőben" járunk,és havonta fizetem az eű hozzájárulást ami havi 6390 Ft,sárga csekken.A Hajléktalanok,a rabok,a drogosok,és egy "hazai" népcsoport ingyen kapják az ellátást.Ezen a FIDESZ sem változtatott.
vidrapok
@Feraj49: Ugyan ezt hablatyoltam.NEKÜNK fizetni kell NEKIK NEM!
Feraj49
@vidrapok: Akkor Én értettem félre bocsika!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.