A Magyar Nemzet szerint Kopiás Attila a hazájára támadt Brüsszelben, persze ezt még meg is spékelik néhány hazugsággal. Legyünk tényszerűek.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@Csizmás Kond: gratulálok. Nagyon jól jellemezted a Fideszt. Ezt nem vártam tőled. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Aki a Magyar Nemzetet megveszi, azt mindent elhisz, ami benne van. A - jelentős - többinek meg tök mindegy, hogy mit írnak, mert úgy sem olvassák. Tehát pár ezer embernek hazudnak. Mert ott, ahol kötelező megrendelni, félredobják.
Csizmás Kond
Szerintem aki képviseletet vállal egy nemzetközi közösségben annak kutya kötelessége védeni hazáját.
Az, hogy ez a hír mennyire igaz nem számít az viszont tény, hogy sok olyan brüsszeli ingyenélőnk van aki több kárt tesz hazánknak...haszon nélkül.
Az ott felszólalók legtöbbje még a szövegfogalmazás alapjait sem ismeri, összetéveszti az országot a kormánnyal a népet a párttal és hasonlók, szóval lehet hajszolni a szenzációt de előbb illene a pártfogoltnak néhány leckét adni fogalmazásból és helyes beszédből.
Dr. Felipe
Persze mikor ők a fletót járkáltak feljelentgetni Brüsszelbe akkor nem rontottak rá a hazánkra. Kettős mérce.
vukkocska
@Csizmás Kond: gratulálok. Nagyon jól jellemezted a Fideszt. Ezt nem vártam tőled. :)
silber13
@Csizmás Kond : a hír igazságával kapcsolatban igazad van. a Magyar Nemzetnek tök mindegy, hogy amit ír, igaz - e, vagy sem. Lényeg a baloldal állandó fikázása, a kitudja kiktől kapott értesülések alapján: Mondjuk, azt is érdemes lenne kivizsgálni, ki juttatja, ki értesíti, szinte forró vonalon lapot a legfrissebb hírekhez. Fityiszes dolgokról a lapnál egyetemes kuss van! A károkozókról pedig lehetne beszélni! Olyan Tompika, vagy Gyürk, stb félékről.
zsolti
@Csizmás Kond: "Az, hogy ez a hír mennyire igaz nem számít" jééézus. köszönjük emese, ilyen egy igazi fideszes rajongó hozzáállása :))
Csizmás Kond
@silber13: tök mindegy...de azért ha elolvasod a baloldali sajtót és találsz egy mondatot ami a mai kormány mellett szólna kérlek idézd.
...és ha már Brüsszelben járunk akkor én végighallgattam ama híres Orbán ottani látogatásakor elhangzott MSZP-s felszólalásokat is...szóval kinek a Fidesz Kinek az MSZP.
Csizmás Kond
@vukkocska: Én azokat jellemeztem akik minden alkalommal a saját j ellen kárognak.
zsolti
@Csizmás Kond: nem a sajátjai ellen kárognak, hanem a kormány ellen. az ellenzéknek ugyanis ez a feladata, jó reggelt. meglepő? ahogyan a médiának pedig az (lenne) a feladata, hogy a mindenkori kormányt rugdossa. de ez nem tudom miért meglepő, a szoci időkben is ugyanez volt a felállás, csak szelektív a memóriád. akkor a fidesz be sem járt a parlamentbe, a médiájuk meg ott tombolt a barikádokon a tévészékház ostrománál, hogy hurrá forradalom. na tőlük sem hallottál soha semmit, ami az akkori kormány MELLETT szólt volna. nem tudom miért meglepő ez.

ami viszont meglepő, hogy azt bírtad mondani, hogy nem számít, ha egy hír nem igaz. lehet valaki elvakult, elfogult, de hogy erre még büszke is legyél...
Csizmás Kond
@zsolti: Mielőtt továbbmennénk tisztázzunk egy dolgot...
Amikor a Fidesz nem járt be a parlamentbe akkor is a Fideszt szidtad és most is...
Amikor a szocik elbaltáztak valamit akkor is a Fidesz akadékoskodását hoztad fel mentségül és most is ugyanúgy mindenért a Fideszt okolod..
...szóval akkor szerinted mindért a Fidesz a felelős ?
Azért mondtam, hogy nem számít a hír, mert még olyan cikket nem olvastam a gépnarancstól ami nem a Fidesz ellen szólna...
Az igaz, hogy a bajokért mindig az aktuális kormány a felelős...így szoktuk meg de az már kissé gyanús, hogy mindig csak egy a hunyó.
vukkocska
@Csizmás Kond: de olyan sem a Magyar Nemzetben ami a szocik mellett. :)
Csizmás Kond
@vukkocska: Hát ez az látod.
Itt mi minék jobban fröcsköljük egymást csak a szemüvegünk kenődik be jobban, bármilyen árnyalatú is az.
...a trabant féket sem úgy állítják be mint a vonatét, pedig mindkettő a sebesség legyőzéséért van, vagyis a cél ugyanaz csak a technika különbözik...
vukkocska
@Csizmás Kond: nekem eszembe sem jutott olyat írni amit Te, mert illúziókat soha nem kergettem. Csak reagáltam a beírásodra. A trabant féket meg soha ne hasonlítsd össze a vonatéval, mert egész más rendszerben működik. Annyi a haonlóság, mint az almában és a körtében, mindkettő gyümölcs. Fröcskölődni meg végképp nem szoktam. Engem inkább szórakoztat a párbeszéd, mint feldühít. Ugyan ez utóbbi már előfordult, de nem az én nyughatatlan természetem miatt. :) És erről is a beküldött téma tehetett, nem a beírók. Ne mond, hogy fiú vagy, mert az agyad tök olyan mint a nőké :)
Szabad gábor
Orbán Viktor óriási öngólja a balfelsőbe

Bihari Ernő2012. február 10. 11:52

Erre is csak a legnagyobbak képesek: csinált magának ellenzéket. Tarkóján fogja érezni Brüsszel „hideg leheletét” a ciklus végéig. Ha már itthon elszívta a levegőt a többiektől.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1653_orban_viktor_oriasi_ongolja_a_balfelsobe
Csizmás Kond
@vukkocska: ...és a gyümölcsös hasonlatod is nagyon találó...:)
és ha megemlíthetem az is engem igazol.
Csizmás Kond
@vukkocska: ha ennyire erőlteted tehetsz egy próbát...ha nő vagyok én fizetek, ha férfi te fekszel le...na ?
vukkocska
@Csizmás Kond: az ajánlatod előtt nézzél meg :)
ETA
Magyar Nemzet!! Tudjátok milyen jó ez az ujság a téli hidegben??? Gyújtósnak is kiváló és a csizmát bélelni vele a -20fokban. Jobb mint a talpbetét!
vukkocska
@Csizmás Kond: ki tudja? vagy öreget:)
vukkocska
@Csizmás Kond: kutyusom nem csak a képről néz le rám, hanem itt dünnyög, hogy vigyem ki pisilni. Most egy kicsit eltűnök. Ha még nem ebédeltél, jó étvágyat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.