Több száz ember részvételével indult el Budapesten szombat délután a Lurdy ház elől a Malévért, a Malév emlékére rendezett békés felvonulás.

A menetben haladó Berényi János, a Malév igazgatóságának elnöke, az MTI-nek azt mondta, reméli, hogy lesz nemzeti légitársaság ilyen szaktudású és jó csapattal, mint a Malév volt.

Békés felvonulás a Malévért

A felvonulás a Malév jól ismert szignáljára indult és az emberek arcán szomorúság és keserűség látszódott.

A Malév február 3-án reggel hat órakor szüntette be működését, törölve valamennyi járatát.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
A Lurdy ház elől indulnak a gazdagok, mert hogy utaznak el télen az Arozi szigetekre?
Feraj49
Berényi igazgató úr kormányozta volna úgy a csapatát,hogy ne kerüljön a felszámolásukra
sor ! Néhány ember repkedése nem nemzeti!Ők meg fizessék meg a repülés árát.Mi is megfizettük.Majd lesz tranzit állomás Bp.-t.Mindjárt kevesebbe kerül nekünk is.Adják-veszik a MALÉV-t.Szarba volt mégis százmilkók mentek az átnevezésre!Attól megjavult?
Tutti
És azért a több százezer munkanélküliért ki vonul fel?? Oldják meg a problémájukat, nagyon jól kerestek a MALÉV-nél! Lehetőségük is van, külföldön el tudnak helyezkedni...várják őket. Vihar a biliben!!!
Geri111
Egy NEMZETI jelképről van szó,nem csupán egy cégről. A kialakult helyzetről a korábbi 10 év kormányait kellene felelősségre vonni,a rossz privatizációs szerződéstől kezdve az előnytelen szerződéseken át! Ők voltak,akik szétlopták a céget-ők a felelősek-nem pedig a MALÉV-os dolgozók.Legalább ők megpróbálják,és összefognak a közös ügyért-akkor is ha reménytelen. Tisztelet jár Nekik,nem pedig köpködés!
verőce21
Nekünk nincs és Kiribatinak van. Mi az?
Geri111
@verőce21: "A világ szinte minden országban van fővárosi központú, a nemzeti lobogó használatára jogosult légitársaság. A Malév hiányával néhány milliós afrikai országok és a Csendes-óceán szigetvilágának törpeállamai társaságába kerültünk. Himalájai királyságnak és a százezres Tuvalunak is van, ami nekünk egyelőre nincs."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok