A Nokia komáromi gyárából 2300 embert küldenek el idén, és a költségvetés valamint a város is jelentős bevételkiesést könyvelhet majd el.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moiszikf
@luigilongo60: Menj el a Mercihez szalagmunkásnak itt,utána Németországban,vagy legyél árufeltöltő a Tesco-ban itt,utána Angliában. Kiderül ki a hunyó.
Dr. Akula
@moiszikf: kint nem voltam Tescoban. Itt Újbudán, az Újbuda Centerben olyan az egész, mintha nem lenne gazdája. Egymással vigyorgó, csoportokban álló eladók, feltöltők, és üres pultok! ha rákérdezel valamire a válasz tömören: nincs! Mikor lesz? Vállrándítás...Ha nem hiszed próbáld ki. Itt a környéken már csak "csövesteszkónak" hívják...
moiszikf
@Dr. Akula: Elhiszem,nem egyedi eset. Csak hát: "Kis pénz,kis foci." Lehetne vitázni,hogy előbb becsüljék meg magukat,utána tartsák a markukat,vagy előbb tisztességes munkafeltételek,utána beleadni mindent a meló,de kár. Ez amolyan róka fogta csuka helyzet.
Dr.luigilongo60
@moiszikf: Menj el itt egy vállalkozóhoz dolgozni és menj el Angliában, vagy Ausztriában és meglátod ki is a hunyó.:-)))
moiszikf
@luigilongo60: Jó,de UGYAN AZ a vállalkozó legyen!
palika
@luigilongo60: Vállalkozz itt ma Magyarországon és meg látod ki itt a hunyó!:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.