Megszületett a magyar kormány válaszlevele az Európai Bizottságnak a testület által januárban indított kötelezettségszegési eljárásokkal kapcsolatban; a dokumentumot pénteken küldi el a kabinet - közölte Orbán Viktor csütörtökön az mr1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
A Forint stabilitása eddig tartott!Elkészült Vittore válasza :S
Szabad gábor
Erre is csak a legnagyobbak képesek: csinált magának ellenzéket. Tarkóján fogja érezni Brüsszel „hideg leheletét” a ciklus végéig. Ha már itthon elszívta a levegőt a többiektől.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1653_orban_viktor_oriasi_ongolja_a_balfelsobe
adrenalink
Értelmező kéziszótárat feltétlenül mellékeljenek hozzá!
töky
A válasz röviden ennyi legyen: Kussoljatok ti ott Brüsszelben. Magyarországon én határozom meg, hogy ki , hogyan mennyiből és meddig éljen. Én király vagyok, ha ezt nem tudnátok, tehát nekem ti nem pofáztok. A pénzeteket meg adjátok oda kis köcsögök , mert ha nem olyan kokit, meg sallert kaptok, hogy beszartok mindnyájan . Az eljárásaitoktól meg nem szarom össze magamat. Teszek rá én is, meg a Navracsics is, hiába fingattátok a múlt héten. ( a lóvét azért ne felejtsétek!! pussz.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.