A hazai cégek szerint a tavalyi, csődrekordot hozó év után idén is enyhén növekszik a tönkremenő vállalkozások száma. Különösen erőteljes csődhullámra számítanak a kereskedelemben és a járműkereskedelemben, a mezőgazdaságban és a közösségi szolgáltatásokban.

Forrás: Piac és Profit
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Belehúzott a gyorsnaszád. A süllyedésbe.
zsolti
pedig a kampányban nem egyszer harsogta fejhangon a kis törpe, hogy így meg úgy a kisvállalkozások, azoknak majd milyen jó lesz, mert a multik azok fúj, és majd a kkv -kat nagyon megsegítjük. látszik.

de legalább jól megemelték a cégalapítás díját, azzal aztán meg van oldva minden. mert amelyik csaló eddig 15e Ft-ért csinált céget, az ezután majd 50ezerért nem fog, mi? persze.
adrenalink
Dehogynem! Arra vállalkozunk, hogy valahogy túléljük!
profon
Ha legalább hagynának bennünket dolgozni ! Annyiféle címszó alatt szednek be tőlünk pénzt ,hogy az már súrolja a "védelmi "pénzbehajtás minősített esetét. Ennek ellenére a NAV egy hétig volt nálunk és végignyálaztak mindent a mai napon pedig megérkezett a munkavédelmi felügyelőség is. A hozzállásukból érezni lehet ,hogy addig nem mennek míg valamit nem találnak. Hát csak hajrá !!!
jancsipapa
Így tervezték és végre-valahára valamiben eredményesek.Most dörzsölhetik a kezüket:--nesze nektek,a kurva anyátokat,most megkapjátok.-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.