Hadházy Ákos ezúttal a piliscsabai tűzoltólaktanyát vette górcső alá. A független országgyűlési képviselő szerint az EU-s pénzt a Belügyminisztérium nyerte el a kormánytól 2016-ban. Akkor 390 millióból tervezték megépíteni az állomást, ami most, a helyszínen látható tábla szerint 2 milliárdból épült fel – illetve még az sem, mert nincs kész.

A piliscsabai tűzoltólaktanya építésével foglalkozik Hadházy Ákos. A független országgyűlési képviselő azt írja Facebook-posztjában:

Hadházy Ákos tajtékzik: „nem világos, hogy mennyi pénzt cs..-tek el erre a soha el nem készülő remekműre (egymilliárdot biztosan)”

Hadházy Ákos ezúttal a pilicsabai tűzoltólaktanyát vette górcső alá/Fotó: MTI/Bruzák Noémi

„ez kérem egy TŰZOLTÓLAKTANYA, 2,2 MILLIÁRD FORINTOS EU-s támogatásból. Pontosabban nem világos, hogy mennyi pénzt csesztek el erre a soha el nem készülő remekműre (egymilliárdot biztosan), ami szintén a „Makovecz Bástyája“ program része. „

A honatya szerint az munka kivitelezője egy felszámolás alatt álló cég, amely elvezet a Navracsics Tibor egyik legbizalmibb embere, a korábbi fideszes képviselő, Mihalovics Péter által vezetett, többmilliárdos vagyont kezelő „alapítványig“.

A politikus külön bájosnak tartja, hogy – állítása szerint – az EU-s pénzt a Belügyminisztérium nyerte el a kormánytól, még 2016-ban. Akkor 390 millióból tervezték megépíteni az új piliscsabai tűzoltóállomást, mostanra viszont a helyszínen látható tábla szerint ez az összeg már 2 milliárdra emelkedett.

„az épületből pedig csak egy torzó maradt. Mivel a 2015-2020-as támogatási időszaknak már minden határideje lejárt, ez a projekt nem fog megvalósulni.”

- írja bejegyzésében Hadházy Ákos, majd később így folytatja:

„A közbeszerzést amúgy a 2016-os projekt indulása után négy évvel(!) írták ki. A nyertes egy Falcon Global Zrt. nevű cég lett, amely viszont már felszámolás alatt áll. A legviccesebb, hogy a tulajdonosi lánc végén a „Márvány Vagyonkezelő ALAPÍTVÁNY“ áll, amelynek kurátora a volt veszprémi fideszes képviselő, Mihalovics Péter. Az alapító okirat szerint az alapításkor 2,2 milliárdot(!) tettek az alapítványba a fiúk… az alapítvány célja a rendelt vagyon egységének megőrzése, a vagyon folyamatos gyarapítása, a kedvezményezett(ek) anyagi jólétének, vagyoni biztonságának a hosszú távú, generációkon átívelő biztosítása, és az erre alapozott magas színvonalú életvitel biztosítása… Mit lehet ehhez hozzátenni: krvnytkt!”

- fakadt ki a politikus. Szerinte sok pénzért a Makoveczre hajazó „giccseket” átkozottul fölösleges építeni a piliscsabai erdőbe.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Hadházy sohasem tajtékzik és nem őrjöng csak bemutatja azt a sok rohadt pazarlást, lopást, becsapást, elcsalást, mutyizást amit fideszesék csinálnak. Hülye ez a Propi.
namihami
Már a bölcsöde bemutatàsában is hasonló jelzőket használt a skribler! Viszi a lendület?
lusta
1. A propi minden nap egyre lejjebb és lejjebb sülyed. Lassan eléri a többi MW-s színvonalát.
2. Nem mellesleg nincs itt helye a háborgásnak. Tessék kis hazánkban szétnézni és hamar rájön a nézelődő, erre szavazott és szavaz a választó.
KisTehen
ákos ... hiteltelen szar vagy ... mikor számolsz el ner péterrel? B+

"Hadházy Ákos feljelenti Magyar Pétert egy 50 milliárdos csalássorozat lehetséges elkövetőjeként"
nyugatifeny.hu/2024/04/25/hadhazy-akos-magyar-peter-diakhitel-kozpont-buncselekmeny-feljelentes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.