Egyre bosszantóbb kellemetlenség a SZÉP Kártya tulajdonosainak, hogy a kibocstó bankok nehezen állapodnak meg egymással a kölcsönös elfogadásról, noha ez kötelező lenne.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rézangyal
Újabb magyar abszurd. Osztogatnak valamit, ami csak félig-meddig műxik. :P
nyanya001
Csak egyvalamit csinálnak hibátlanul !
Hazudnak mint a vízfolyás !
Rézangyal
@csikknorisz: Na, igen. Állítólag van 250 000 felhasználó, ezek, gondolom a minisztériumi alkalmazottak zöme, meg a NAV dolgozók, TEK és társai. Eü-ben még nem osztogatják :(
csikknorisz
@Böjti Banyus: Láttad már a reklámját? Ahogy masszíroztatják magukat, ücsörögnek az étteremben, stb., aztán széles mosollyal átnyújtják a kártyát. Valahogy nem az átlag munkavállaló ugrik be a képről, hanem olyan, aki kártya nélkül is megengedhetné magának.
Rézangyal
@csikknorisz: Láttam. (lesujtó hangszínnel mondtam) Pontosan ez jutott nekem is eszembe, hogy a bőr hülne rájuk. Nem annak kell osztogatbni, akinek egyébként is tellik, hanem annak, aki már évek óta nem volt sehol, legfeljebb a strandon, vagy ott se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.