Újabb részletek forrását azonosította a hvg.hu Schmitt Pál köztársasági elnök 1992-es doktori disszertációjában. Ezúttal a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak az olimpiai mozgalomról kiadott ismeretterjesztő brosúrája és maga az Olimpiai Charta volt az „ihletforrás”. További tíz oldalt tesznek ki a Georgiev-tanulmányból változtatás és hivatkozás megjelölése nélkül átvett táblázatok és diagramok.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Disznópofa
Ez hír? Ezen már rég kiröhögtük magunkat...
kacsa0707
A végén még azt is kitalálják, hogy az olimpiai érmeit is plágiummal szerezte.
Dobálódzunk sárral nem számít, hogy magunkat a magyar népet is besározzák, végül is ez a céljuk az aljas ballib csőcseléknek.
Maja
Szégyellje magát úgy becsapni ország világot .
Disznópofa
@kacsa0707: Itt nem olimpiai érem szól a dolog, hanem egy doktori disszertációról, amit nem a saját tudásából merített, hanem a máséból. Már pedig még a csőcselék ballib sem tűri, hogy egy olyan ember biggyeszkedjen az államfői székben, aki lop, hazudik és csal. Annak semmi keresnivalója nincs egy ilyen pozícióban. Sarat meg csak arra lehet dobálni, aki kiérdemli azt. Az aljas nem a ballib, hanem a jobbkonz.
kacsa0707
@Disznópofa: Miért szerinted a sok sok doktor nagy része nem ugyanolyan egyedül azok a doktorik érnek valamit, amik mögött tényleges kutatói munka van.
A papíron végzett" kutatás mind csak agyalmány, aminek nincs semmi értelme, csak annyi, hogy egy dolgozni nem tudó értelmetlen teóriákat gyártó ember kap egy titulust.
Az igazi nagy tudású prof.-okat, arról lehet megismerni, hogy nem kérkednek a titulussal, míg a tudás hiányán lévők kihangsúlyozzák, hogy milyen titulust ollóztak, vettek, loptak össze.
Félelmetes, hogy némelyik ember milyen primitív, egyszerű mondvacsinált dolgokról írt doktorit, és meg is kapta, mert jól "benyalta" magát.
Igazából az orvosokon kívül senkinek sem adnék doktori címet.
Engem csak az illető tudása érdeket a titulusát nagy ívbe lesz@rom.
Ha nincs tudás tőlem lehet a professzorok professzora akkor nem tartom semmire, és nem csak én, hanem a diákok sem.
Disznópofa
@kacsa0707: Sok mindenben igazad van de Pali bá ügyében nincs. Akinek nincs vaj a fején az azonnal reagál és elmondja, hogyan készítette a dolgozatát. Ő először tagadott, majd bujkált... egy államfőnek példát kell mutatni a nemzetének, ám nem ilyet.
Biztos lenne nagyon sok dr. akitől visszavonnák ezt a titulusát, mert bebizonyosodna a plágium. Ez olyan lenne, mint az ügynök lista, sokan bele buknának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.