Szedjen gombát, akinek nincs munkája, mert dolgozni, azt kell? Hát akkor menjünk végig ezen az apró kis gondolat-foszlányon, amely – mint csepp az óceán végtelen sötétségét – magában hordja a Fidesz-idiotizmus teljes makrokozmoszát, ama bornírt és elaggott társadalomkép totális univerzumát, amely a XIX. századból ittrekedt, termelésközpontú gondolkodás keserű eszenciája.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
B+ a kecskét Parragh! Hogy lehet ekkora baromságot mondani?
nyanya001
@pofátlan: Egy barom csak baromságot tud mondani !
adrenalink
@nyanya001: Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom.:))
batukán
No, akkor a KDNP imádkozzon esőért meg napsütésért, hogy bő legyen a gombatermés.
Csak azt mondják meg hol vala gomba?
batukán
Lassan odajutunk, hogy ha nincs gomba, meg a gyümölcs is elfogy az erdőből, még mindig ott a rét ahol lehet legelni a kecskével, meg lehet gyökereket ásni a földből, mert ugye így kell önfenntartónak lenni a magyarnak, ezért dolgoztak elődeink, hogy idejussunk! Észak-Vietnamban is így élnek-halnak az emberek...Szégyellhetné magát egy képviselő, aki állítólag azokért van ott, akiket gombázni küld.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.