Megdöbbenéssel értesült a Fidesz arról, hogy az Egymillióan a magyar sajtószabadságért (Milla) nevű közösség azt az embert választotta “alternatív köztársasági elnöknek”, és ezzel a szerveződés március 15-i rendezvénye vezérszónokának, aki legutóbb “a Himnusz meggyalázásával szerzett magának kétes értékű hírnevet” – közölte a kormánypárt szóvivője hétfőn az MTI-vel. “Felmerült bennünk a kérdés, hogy a hosszas keresgélés után végül a posztra legméltóbbnak ítélt közszereplő a nemzeti ünnepen is elő fogja-e adni botrányos Himnusz-átiratát” – írta közleményében Selmeczi Gabriella.

Forrás: facebookhirek.hu
Feltöltő: facebookhirek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Marcus Hibiscus
Áhh,ez a Himnusz átiratozás már lerágott csont. Vagy mégsem? Titeket szid,nem a Himnuszt az az igazi bajotok.Ha "csak" a Himnuszt szidná,ezek leszarnák szerintem.A "...bazd meg az orbánt,bazd meg a kormányt..." és a többi a baj vele. :) Jajj,az orbánt kicsivel írtam.Jajj és megint. :):):)
facebookhirek.hu
@Don Marcus Hibiscus: Ki az a titeket, Don? :)
Don Marcus Hibiscus
@facebookhirek.hu: A kormánypárt szóvivőjét és magát a kormánypártot. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.