Ángyán József Fideszes orrszággyűlési képviselő a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkára, most nem oligarcházott, hanem gyakorlatilag neveket mondott – olvasható a Kettős Mérce blogon. Ángyán a mezőgazdasági bizottság ülésén kelt ki a föld pályáztatások miatt. A képviselő megnevezte a szolnoki vonalat mint nagybirtokosokat, akik Mosonmagyaróváron vásárolnak földeket. A szolnoki vonal a ma politika zsargonjában pedig egyértelműen Nyerges Zsolthoz köthető. Korábban a földpályázatok átvizsgálását követelte több párt, hiszen például Fejér megyében gyakorlatilag csak nagy cégek nyertek pályázatokat, köztük a Felcsúti labdarugó akadémia igazgatója és családja. Ángyán kifogásolta még, hogy nem kapnak értesítést a pályázok csak “mint a kaparós csokoládé papírnál” annyit írnak nekik vissza nem nyert.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sport50
végre valaki aki a sarkára áll!szurkolok neki,hogy tudja végigcsinálni!hol van ilyenkor az ellenzék?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barew7
@Fűzfánfütyülő Rézangyal: Az "internet korában" Ángyán József épp oly támadható, mint a hónapok óta vádemelés nélkül előzetes letartóztatásban levő Szima Judit a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkára!!!
glycerin
A pénznek nincs szaga, a pénztelenségnek van.
Sokan csak akkor hiszik el, hogy valami megtörténhet, ha tényleg megtörténik.
vörösfuvalat
Ez mind hazugság. Saját fülemmel hallottam mikor Viktor azt nyilatkozta ,hogy vége a mutyiknak új korszak kezdődött. Ő pedig mindig igazat mond a népnek.
overdose1
@vörösfuvalat: Főleg mutyizni a felcsut felé hazai pálya az adozók pénzéből,ez nem bűn?
verőce21
A jóság nem egyéb, mint angyali tájékozatlanság.
Dr.luigilongo60
Szegény Józsi bá, beletenyerelt az Orbánék által favorizált körök homokvárába, végre egy valamicske gerincességet mutató emberke, aki nem hajlandó lefeküdni a felsőbb köröknek.
Bár a harca értelmetlennek tűnik, felettébb értékelendő emberi magatartás a mai ordas világban, ugyanis ha mindig mindenki megalkuszik, egy jottányit nem jutunk előbbre.
Ez igaz minden emberre, legalábbis szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.