Fölszállott a páva címmel népzenei és néptánc tehetségkutató versenyt indít a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap...

Feltöltő: veddamagyart.info
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lóherre
Fölszállott a PÁVA / Zsolt) zenei versenyt , a pécsi polgármester biztós nem engedélyezné. Hiszen a zenei művet sem merték előadni a Kodály Zoltán palotában tavaj.
A Karmester féltette az állását. REPÜLJ PÁVA!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
@dr lóherre: De szép is lenne !(REPÜLJ PÁVA!)
Ez a cifra madár , többet ártott a városnak , mint az elmúlt 20 év ( persze ebbe kiváló segítői is vannak , Hoppál , Kővári ,Nagy stb.)
Azért ilyen nagyképű és beképzelt , mert azt hiszi Orbán pajtás a haverja.
Reméljük a pécsieknek lesz annyi esze , hogy az első adandó alkalommal elzavarják , lehetőleg még a városból is !
senkifia68
@dr lóherre: Nemúgyvótaz! De tényleg!
Az ügyről Páva Zsolt az újságcikkből szerzett tudomást az ügyről, nem tudott a karmester és a művészeti vezető konfliktusáról. Egyébként az újságcikkben sem Pávát, hanem a művészeti vezetőt bírálta a karmester úr!

Aztán előadták a Pávát Budapesten arról meg ez a kritika született!!!

Nem akarok hazudni: a Rádió zenekara nagyon jó, Kocsár is kitett magáért, de nekem ez az egész valahogy jellegtelen, ízetlen volt, amire jobb híjján azt mondom, hogy nem volt koncepciója. Értik: egyetlen hiba nem esett, a zenekar jól játszott, és a karmester is ott volt a helyén, csak valahogy azt éreztem, hogy magyarnak túl nemzetközi, nemzetközinek túl magyar, szóval végül kaptunk valamit, ami sem ez, sem az nem volt. (Fura, de be kell vallanom, hogy kínai pentaton motívumokat véltem felfedezni a páva-variációkban!
senkifia68
@Fater59: Azért azzal az aprósággal engedd meg, hogy kiegészítsem információdat, hogy Páva Zsolt 1998-ban 300 milli Ft-os hiánnyal adta át a várost négy év MSZP-s szopatás után Toller Lászlónak, aztán tizenegy év múlva Tasnádi Péter halála után 3400 millióFt-os azaz 34 mdFt-os hiánnyal vette vissza úgy, hogy a város szocialista vezetése még az utolsó pillanatokban is milliós prémiumokat, jutalmakat osztogatott hitelből egymásnak!

Hát ami maradt nagy művészet lenne még jobban tönkre tenni!
dr lóherre
Persze az ingatlanadót nagy kedvel fizetétek be,igaz?
senkifia68
@dr lóherre: Nem emlékszem arra, hogy ilyet állítottam volna valaha! Természetesen nagyon nem tetszik, hogy a háztartási kasszát 0,08%-al vagyis éves viszonylatban 11 eFt-al megterhelte az önkormányzat.
De ha hozzá teszem, hogy egy év alatt a város adósság állománya több mint 1 mdFt-al csökkent és...
2011-ben a polgármester, az alpolgármesterek, a jegyző és az aljegyző nem kapott pluszpénzt, ellenben a 42 önkormányzati intézmény mintegy 6039 dolgozója részesült bruttó 33 millió forintban. Ez személyenként 5464 forintot jelenthetett...
...akkor azt mondom, hogy valami megindul talán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.