Magára vállalta Marian Cozma megölését az utolsó szó jogán felszólalva Raffael Sándor pénteken a Győri Ítélőtáblán.

"Nagyon sajnálom, ami történt, senkinek nem akartam a halálát" - mondta a másodfokú tárgyaláson, hozzátéve: "én vagyok egyedül felelős Marian Cozma haláláért". Az első fokon eljáró Veszprém Megyei Bíróság tavaly júniusban Raffael Sándort életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte azzal, hogy legkorábban 30 év múlva szabadulhat.

Tegnap az első fokú ítélet hatályon kívül helyezését kérte a nem jogerősen életfogytiglanra ítélt Raffael Sándor ügyvédje. A Marian Cozma halálát okozó szúrás kapcsán Tuza Péter azt emelte ki: a mozdulat ösztönös volt, a szereplők elhelyezkedése és mozgása alapján pedig védencének nem is későbbi áldozata szívére kellett volna céloznia, ha annak életét ki akarja oltani.

Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott tagját 2009. február 8-án gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR.somosi
miután rábizonyították több éves nyomozással,rengeteg adófizetői pénzből,most beismeri?! RETEK CIGÁNY.GÉNSELEJT.szerencsére rárohad a műanyag lakat is mire onnan kijön!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR.somosi
miután rábizonyították több éves nyomozással,rengeteg adófizetői pénzből,most beismeri?! RETEK CIGÁNY.GÉNSELEJT.szerencsére rárohad a műanyag lakat is mire onnan kijön!
Csizmás Kond
Nem magára vállalta, ő volt a gyilkos... hanem bevallotta...
darwin
@Csizmás Kond: Valóban itt az a jó szó hogy bevallotta.Az újságírók jó egy részét falhoz kellene állítani.
Csizmás Kond
@darwin: ...én elsőnek a védőügyvédjét lőném agyon, aki azt állította, hogy nem bűnös.
darwin
@Csizmás Kond: Megoldottad a jogászképzés problémáját.Szépséges oktatási miniszterünk megállapította,hogy sok a jogász az országban,csak fizetősként végezhetnek.Ha a te véleményed mérvadó lenne,ezzel a véleménnyel most kiirtottad volna az ügyvédek 75 %-át.Tehát újra jogászhiány lenne.
gergely
Remélem csak súlyosbítást kapnak.Attetveskurvaannyukat!Odabent rohadjon meg az összes.Bazdemg!Ezek pontosan tudták mit akarnak,hova szúrjanak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.