"Kellő időben értesülnek róla" - válaszolt Schmitt Pál parlamenti dolgozószobájából távozóban Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn újságíróknak arra a kérdésre, ki lesz a lemondását az Országgyűlésben bejelentett...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
A politikusoknak kell tudatában lenni, hogy az ország első közméltóságát közvetlenül a népnek kell választani pártmentesen, hogy a legkisebb párt pártolása se legyen köztudatosítható, és csak a nép akaratát szolgálja, mentesen a lejáratott pártoktól, mivel a pártok már nem képesek a nép bizalmát élvezni,azt már teljes mértékben elvesztették.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Rézangyal
Jó lenne tudatosítani, Zsebtörpe, hogy nem mi vagyunk teérted, hanem te miértünk! És mint ilyennek, neked nincs jogod a fejünk felett dönteni!
Nem érdekel egyik jelölted sem, miből gondolod, hogy ezek után bárkit elfogadunk tőled? Népszavazást kell csinálni, ez elég nagy horderejű kérdés, talán kicsit nagyobb, mint annak idején a vizitdíj!
Bugajakab
@Rézangyal: Igazad van. KI ez az Orbán Viktor?
Lehet, maholnap Schmitt Pál sorsára jut!
kkalman
Mindegy mikor közli ki lesz az új államfő, a 2/3 birtokában úgyis egy újabb paprikajancsit neveznek ki a megkérdezésünk nélkül. A hatályos törvények értelmében az államfőt a parlament választja öt évre. Ezért kerülhet ismét egy szarházi fidesznyikov a Sándor palotába.
DR Eric CARTMEN
Most indul az alcsúti az Andrássy útra, a BÁBSZINHÁZBA, keresni a megfelelő embert. Ha ott nem talál, irány a NAGYCIRKUSZ--átnézi a választékot a bohócok között.
varrólány
Annyira izgatottak vagyunk, hogy ki lesz ,kiféle miféle...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.