Csak a kormány biztos a tárgyalások gyors elkezdésében, a Nemzetközi Valutaalapnál meglepődve értesültek az elmúlt napok kormányzati nyilatkozataiból, a kormányhoz közel álló sajtóból arról, hogy hamarosan tárgyalóasztalhoz. Az IMF-nél azt is látják, hogy a kormány a török kártyát akarja megjátszani.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sza
Jé Ők is kezdenek rájönni, hogy hazudnak.
Csizmás Kond
Nadekéremszépen azt akarják belénkmagyarázni, hogy csak az IMF lehet az egyedüli okos ?
...valakikbe nagyon beivódott hogy mindig csak kicsi szabad lenni...
adrenalink
Nekem úgy tűnik, hogy egyelőre inkább átnéz rajtuk...
Csizmás Kond
@adrenalink: Ha nem akarna kölcsönadni eddig rég elküldött volna a pi...ba.
marlin2
Szar dolog lehet, ha valaki "nagyot álmodik" és kicsure sem tellik neki!!
Érdekes, hogy ha "hozzáér a melegpopsi a hidegcsempéhez" jön mindig a sírásrívás, hogy "ők akarnak diktálni"!!
Nem, ők csak tudni akarták(!), akarják(?), kinek és mire adnak, (adnának) pénzt, hogy a fülkeforradalmi kétharmad csak a haverok gazdagodására akar-e "továbbra is költeni", vagy elkezdik a kormányzást és a gazdaság beígért felzárkóztatását!!
Csizmás Kond
Ők amit tudni akarnak azt már tudják. A nagy hajcihő azért van (pl a jegybank elnöke ne tegyen esküt az országa alkotmányára és még lehetne sorol), hogy olyan írásos nyilatkozatot csikarjanak ki, ami ne csak az ők kölcsönük biztonságát garantálja hanem a vele egykézen dolgozó nagytőkének is szabad bejárása és beleszólása legyen az ország gazdaságába.
Ezt lehet vitatni vagy cáfolni, de mostanig is adott olyan hiteleket és nem csak Magyarországnak ahol fele feltételt sem szabta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.