Pályázati pénzből megy kirándulni az ásotthalmi Kiss Ferenc Általános Iskola hetedik osztálya Szerbiába. Hét tanuló azonban nem megfelelő teljesítménye miatt marad otthon.

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Nem ismerem az előzményeket, de szerintem itt nem a tanulmányi eredménytől függő a dolog, hanem a magatartásuktól, a kezelhetetlenségükről.
Ne feledjük, a tanulmányi kirándulás nagy felelősségvállalás, én mindíg azt mondtam, a tanárnak ez nem kirándulás, hanem munkanap+ felelősség a gyerekek biztonságáért.
Ha csak egyetlen gyerekkel történik valami, akkor a pedagógusnak orvoshoz, vagy kórházba kell vinnie, de addig az ő többi 25 gyereke a másik pedagógus őrzésére marad. Ezt is jól át kell gondolni, mert a kirándulás lehet egy hegyi túra, vagy síelés vagy bármi más, nem biztos, hogy múzeum látogatásról van szó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Az anya képtelen a gyermekét nevelni, de szakértőként minősíti a pedagógusok -szerintem helyes- döntését. Azt mi köze ennek a "kommunizmushoz" fogalmam sincs.
Ráadásul ez a társadalmi forma egyetlen országban sem létezett a gyakorlatban -csak elméleti szinten- Magyarország a rendszerváltás előtt a szocializmust építette.
Állami gondozott
@szöszmösz: Olvastad a hozzászólásokat?
"bosszants
10. tuskóhopkins 2012.04.13. 11:52
9. theseus, ismétlem: ha 32-ből a legjobb 5 utazik, az jutalomút. Ha 7 itthon marad, az megbélyegzés."
tegnap, 14:04
No itt az igazság!
rokker33
Mit kell ezen felháborodni?Ha rossz tanuló és ráadásul a magatartásával is baj van akkor megérdemli azt hogy nem viszik el!Rossz gyereket nem szoktuk jutalmazni mert abból biztos hogy nem fog tanulni!
szöszmösz
@Állami gondozott: Igen olvastam. És most még egyszer elolvastam. Változatlanul azt gondolom, hogy helyes.ha célt tűzünk ki és a jutalmat teljesítményhez kötjük. Ettől függetlenül tiszteletben tartom mások véleményét is. Sőt, az is lehet, hogy konkrét esetben másképp döntöttem volna a gyermekek ismerete alapján.
Bástya Elvtárs
Amennyiben ezt időben tudatták a diákokkal, abszolút korrekt !!!
gibgab
@nahát: Egy szavad se igaz. Már az se, hogy nálunk kommunizmus volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.